reklama
Kurde Pixelko, Julia w 35 tc miała prawie 2800g! to już dużo jeśli chce się porównać... może dlatego lekarz zadowolony, bo ja jestem dość puszysta i bardzo dużo przytyłam z Julinką, bo 24 kilo... mała rosnąć, rośnie, ale spodziewałam się większego przyrostu wagi... ale moje samopoczucie jest spaprane... :--baffled: buuuuuto dobrze, ze dziecinka rośnie i ginek zadowolony, to chyba sie liczy prawda?
wiec chyba nie ma co narzekac....
u mnie -6... wrrrrr
Ewa, skoro lekarz jest zadowolony, dzidzia rosnie jak trzeba to skąd to wrrrr?;-)....
madziumba
czerwcowa mama 2009
Julia w 35 tc miała prawie 2800g! to już dużo jeśli chce się porównać... może dlatego lekarz zadowolony, bo ja jestem dość puszysta i bardzo dużo przytyłam z Julinką, bo 24 kilo... mała rosnąć, rośnie, ale spodziewałam się większego przyrostu wagi...
Ewunia moja Córa w 34 tc waży 2070 kg i lekarka powiedziała że po prostu będzie mniejsza. Nic się nie martw.
angelika82
Fanka BB :)
a u nas w 35 tygodniu ciazy +15 kg
DOROTA.D.-L.
Fanka BB :)
U mnie jutro konczy się 36 tydzien ciąży i przytyłam już 19kg!!
A dzidzia ważyła 2 tyg temu 2360gr.
Zaczęłam puchnąć... stopy, dłonie, twarz.
A dzidzia ważyła 2 tyg temu 2360gr.
Zaczęłam puchnąć... stopy, dłonie, twarz.
reklama
Ja wczoraj na wizycie się dowiedziałam, że moje +17,5 kg to "górna granica średniego przyrostu". Tak powiedział mój lekarz i się bardzo przy tym szczerzył
W sumie dużo, bo pewnie dobiję do +20.
Ale z drugiej strony nie przejmuję się tym.
Całe życie miałam niedowagę i wyglądałam jak szkielet. Teraz mam trochę ciałka przynajmniej :-)
W sumie dużo, bo pewnie dobiję do +20.
Ale z drugiej strony nie przejmuję się tym.
Całe życie miałam niedowagę i wyglądałam jak szkielet. Teraz mam trochę ciałka przynajmniej :-)
Podziel się: