reklama
minutka..najważniejsze by dzidzius prawidłowo przyrastał i bys wyniki miała dobre...skoro taka twoja uroda to sie tym nie martwpixella77- anemii nie mam wynki OK, dzidzia rosnie a moja waga jaka byla taka jest :-( a on nic na to bo jakos dotrzec do niego nie moze ze wczesniej 55 kg wazylam i upiera sie przeciez przytylam bo w karcie ciazy mam wpisane od 50 ka pozniej 47 kg no i co miesiac o kg wiecej wiec twierdzi ze tyje.
blumetka29
Wdrożona(y)
Chcialabym wkoncu przytyc bo ja to nawet brzuszka nie mam za duzego jak mnie widza to stawiaja gora na 4 miesiac
Ty kochana chyba niewiesz co mówisz!!! Łatwo sie tyle ale ciężko potem to zrzucic.Ja juz mam na +20 kg taż to czytsa masakra.A najbardziej poszło mi w uda i tyłek brzusio wydaje mi sie nie az takie niewiadomo jak wielki.
Najbardziej zmartwiłam sie jak wyjełam swoje dzinsy sprzed ciązy i o zgrozo nogawka weszła mi tylko do kolana dalej nie było szans sie w nią wbic.....i bede musiała szybko schudnac mam zamiar wrócic zaraz po macierzynskimdo pracy a nie zmieszcze sie napewno w zaden mundurek i w czym bede chodziła? Kto mi uszyje nowe wieksze o jakies 3 rozmiary masakra normalnie doła łapie jak o tym mylse ale faktycznie nogi mam jak SŁOŃ:-(
chocoblok
Aktywna w BB
Ty kochana chyba niewiesz co mówisz!!! Łatwo sie tyle ale ciężko potem to zrzucic.Ja juz mam na +20 kg taż to czytsa masakra.A najbardziej poszło mi w uda i tyłek brzusio wydaje mi sie nie az takie niewiadomo jak wielki.
Najbardziej zmartwiłam sie jak wyjełam swoje dzinsy sprzed ciązy i o zgrozo nogawka weszła mi tylko do kolana dalej nie było szans sie w nią wbic.....i bede musiała szybko schudnac mam zamiar wrócic zaraz po macierzynskimdo pracy a nie zmieszcze sie napewno w zaden mundurek i w czym bede chodziła? Kto mi uszyje nowe wieksze o jakies 3 rozmiary masakra normalnie doła łapie jak o tym mylse ale faktycznie nogi mam jak SŁOŃ:-(
Blumetka, niestety Cię rozumiem :-tak: Mnie wprawdzie przybyło "tylko" 17 kg ale przy moim 1,5 m to widok iście żałosny Też poszło mi w uda i tyłek. Na udach z przodu mam rozstępy jak kanion kolorado na piersiach zresztą też
I też zastanawiam się w co będę się ubierać
Nanya
(Samo)dzielna Mama
Ja nadal tylko 6 kg na plusie, patrząc tylko na pierwszą (59 kg) i ostatnią wizytę (65 kg), tylko że ja w pierwszym trymestrze najpierw schudłam (przez wymioty) 4 kg, więc nie wiem, czy nie powinno się liczyć, że przytyłam już 10 kg :-)
W pasie, na wysokości pępka, mam 102 cm. Czy wam też już pępek wylazł na wierzch? U mnie tak
W pasie, na wysokości pępka, mam 102 cm. Czy wam też już pępek wylazł na wierzch? U mnie tak
Hi hi u mnie raz na wierzchu a raz w środku, zależy jak Mały wypnie pupkęJa nadal tylko 6 kg na plusie, patrząc tylko na pierwszą (59 kg) i ostatnią wizytę (65 kg), tylko że ja w pierwszym trymestrze najpierw schudłam (przez wymioty) 4 kg, więc nie wiem, czy nie powinno się liczyć, że przytyłam już 10 kg :-)
reklama
Podziel się: