reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy - propozycje cwiczen, diet...

reklama
pixella77- anemii nie mam wynki OK, dzidzia rosnie a moja waga jaka byla taka jest :-( a on nic na to bo jakos dotrzec do niego nie moze ze wczesniej 55 kg wazylam i upiera sie przeciez przytylam bo w karcie ciazy mam wpisane od 50 ka pozniej 47 kg no i co miesiac o kg wiecej wiec twierdzi ze tyje.
minutka..najważniejsze by dzidzius prawidłowo przyrastał i bys wyniki miała dobre...skoro taka twoja uroda to sie tym nie martw

Chcialabym wkoncu przytyc :-D bo ja to nawet brzuszka nie mam za duzego jak mnie widza to stawiaja gora na 4 miesiac

a ja przekroczyłam 100cm w obwodzie, hehe, wieczorem mam 102 :cool2::-):tak:
na wadze dyszka do przodu; apetyt mega, na same kontrety z wołowiną na czele:shocked2::-D

Chcialabym wkoncu przytyc :-D bo ja to nawet brzuszka nie mam za duzego jak mnie widza to stawiaja gora na 4 miesiac

Ty kochana chyba niewiesz co mówisz!!! Łatwo sie tyle ale ciężko potem to zrzucic.Ja juz mam na +20 kg taż to czytsa masakra.A najbardziej poszło mi w uda i tyłek brzusio wydaje mi sie nie az takie niewiadomo jak wielki.
Najbardziej zmartwiłam sie jak wyjełam swoje dzinsy sprzed ciązy i o zgrozo nogawka weszła mi tylko do kolana dalej nie było szans sie w nią wbic.....i bede musiała szybko schudnac mam zamiar wrócic zaraz po macierzynskimdo pracy a nie zmieszcze sie napewno w zaden mundurek i w czym bede chodziła? Kto mi uszyje nowe wieksze o jakies 3 rozmiary masakra normalnie doła łapie jak o tym mylse ale faktycznie nogi mam jak SŁOŃ:-(

jednak zostaje przy tym zeby chociaz troszke przytyc w ostatnim miesiacu bo jak tak dalej pojdzie to jak urodze to wiory ze mnie zostana

Ty kochana chyba niewiesz co mówisz!!! Łatwo sie tyle ale ciężko potem to zrzucic.Ja juz mam na +20 kg taż to czytsa masakra.A najbardziej poszło mi w uda i tyłek brzusio wydaje mi sie nie az takie niewiadomo jak wielki.
Najbardziej zmartwiłam sie jak wyjełam swoje dzinsy sprzed ciązy i o zgrozo nogawka weszła mi tylko do kolana dalej nie było szans sie w nią wbic.....i bede musiała szybko schudnac mam zamiar wrócic zaraz po macierzynskimdo pracy a nie zmieszcze sie napewno w zaden mundurek i w czym bede chodziła? Kto mi uszyje nowe wieksze o jakies 3 rozmiary masakra normalnie doła łapie jak o tym mylse ale faktycznie nogi mam jak SŁOŃ:-(

Blumetka, niestety Cię rozumiem :-:)tak: Mnie wprawdzie przybyło "tylko" 17 kg ale przy moim 1,5 m to widok iście żałosny :baffled: Też poszło mi w uda i tyłek. Na udach z przodu mam rozstępy jak kanion kolorado :wściekła/y: na piersiach zresztą też :angry:
I też zastanawiam się w co będę się ubierać :confused::-D

Ja nadal tylko 6 kg na plusie, patrząc tylko na pierwszą (59 kg) i ostatnią wizytę (65 kg), tylko że ja w pierwszym trymestrze najpierw schudłam (przez wymioty) 4 kg, więc nie wiem, czy nie powinno się liczyć, że przytyłam już 10 kg :-)
W pasie, na wysokości pępka, mam 102 cm. Czy wam też już pępek wylazł na wierzch? U mnie tak :tak:

Ja nadal tylko 6 kg na plusie, patrząc tylko na pierwszą (59 kg) i ostatnią wizytę (65 kg), tylko że ja w pierwszym trymestrze najpierw schudłam (przez wymioty) 4 kg, więc nie wiem, czy nie powinno się liczyć, że przytyłam już 10 kg :-)
W pasie, na wysokości pępka, mam 102 cm. Czy wam też już pępek wylazł na wierzch? U mnie tak :tak:
Hi hi u mnie raz na wierzchu a raz w środku, zależy jak Mały wypnie pupkę:-D:-D:-D

reklama
U mnie na dzień dzisiejszy na plusie 10 kg, w brzuszku 95 cm:tak: Pępek wylazł, ale nie jakoś bardzo, tak raczej zrównał się z resztą brzucha:-)

Do góry