reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy - propozycje cwiczen, diet...

reklama
Ja to juz od jakiegos miesiaca sie nie waze...najpierw dopadla mnie ta infekcja woreczka zolciowego w tamtym tyg.,a teraz znow mam jakies grypsko,a najdziwniejsze ze cale poprzednie 8 m. czulam sie okay,no ale juz niedlugo...;-)Ale mam chyba jakies 10 ,11+ z tego co mnie wazyli w szpitalu.

beatko to niewiele ci przybyło...mi napewno więcej wpadnie :-), u mnie równo 2,5 kg przybywa co miesiąc więc w 37tc powinno byc już 10-11kg+ a w 40 ok 13 kg + tak jak chciałam :-)...potem sie nie ważę tylko rodzę hihihi...najwaz niejesze, że we wszystkie ubrania ciażowe się mieszczę i bielizny nowej nie muszę kupowac hihihi...

ładnie juz urosłyśmy, ale myślę że każda tak w miarę przybrała. ja mam na plusie 10 kg. na pierwszy rzut oka widać że mniej niż w pierwszej ciąży kiedy było 15 kg. no ale to wszytsko są najbardziej wyczekiwane i chciane kilogramy na świecie ;-) przy karmieniu i ruchu wszystko zejdzie w mig.

no kobitki ja ostatnio myslalam ze niby ten moj brzusiu taki maly i wszyscy tez mowia ze malusi a jednak 90cm ma wysokosci pepka :-D jupiii.. ;-)

A ja zacznę odliczanie w drugą stronę. Od ostatniego pomiaru waga spadła mi do 50 kg (-8 kg). Niestety obwodu brzuch nie znam bo zginął mi centymetr po remoncie :-D ale wesoło niestety nie jest. Brzuszek został i wszyscy się śmieją że chyba Fifi będzie miał niedługo rodzeństwo bo taki duży. Ale spoko, zgubi się i to :-D

zauwazyłam ze pod koniec ciazy jakos rzadziej sie mierzymy i wazymy:-D:-D:-D:-D

no i nic dziwnego ja na wage patrzeć juz niemoge :baffled:

A ja zacznę odliczanie w drugą stronę. Od ostatniego pomiaru waga spadła mi do 50 kg (-8 kg). Niestety obwodu brzuch nie znam bo zginął mi centymetr po remoncie :-D ale wesoło niestety nie jest. Brzuszek został i wszyscy się śmieją że chyba Fifi będzie miał niedługo rodzeństwo bo taki duży. Ale spoko, zgubi się i to :-D

i to mi się podoba - 8 kilo , niedługo wszystkie będziemy tak pisać :-):-):-)
A brzusio napewno szybko spadnie - jak tylko zaczną sie spacerki:tak::tak::tak:

reklama
Ja mam też mały brzusio (wszyscy zdziwieni, jak mówię że to już 8 miesiąc), a jednak 107 w obwodzie się nazbierało :-D 32cm więcej, niż przed ciążą :-)
Ale itak nie mogę wyjść z podziwu, jak ten mój Młody się tam poskładał między wnętrznościami :-D

Do góry