reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy - propozycje cwiczen, diet...

oj dziewczyny dziewczyny.....:-D:-D:-D:-D:-D
Ja tam zaraz bede musiała kupic nowa wage tylko tym razem przemyslowa hehehehehe czy jak ona tam sie nazywa (taka dla np zwierzat). :-D:-D:-D:-D
U mnie już 90kg wskoczyło..... co Wy na to???? pocieszyłam????:-D:-D:-D:-D mam nadzieję, że tak heheheh
a dla przypomnienia.....
1 tak wygladałam w 11tc
2 a tak teraz :-)
(tylko nie śmiać sie ze zdjec bo to tylko dla porownania)

...a za te zdjecia zaraz dostanie mi sie od moderatorek ;-):-)

Załączniki

• chuda.JPG
    chuda.JPG
    9 KB · Wyświetleń: 47
  • gruba.jpg
    gruba.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 51
reklama
oj dziewczyny dziewczyny.....:-D:-D:-D:-D:-D
Ja tam zaraz bede musiała kupic nowa wage tylko tym razem przemyslowa hehehehehe czy jak ona tam sie nazywa (taka dla np zwierzat). :-D:-D:-D:-D
U mnie już 90kg wskoczyło..... co Wy na to???? pocieszyłam????:-D:-D:-D:-D mam nadzieję, że tak heheheh
a dla przypomnienia.....
1 tak wygladałam w 11tc
2 a tak teraz :-)
(tylko nie śmiać sie ze zdjec bo to tylko dla porownania)

...a za te zdjecia zaraz dostanie mi sie od moderatorek ;-):-)

No Kamila musze powieziec ze ciaza Ci sluzy suchcielcu:tak::tak::tak: A gdzie Ty te 90 kg masz to ja nie wiem.:tak::tak::tak::tak:

No Kamila musze powieziec ze ciaza Ci sluzy suchcielcu:tak::tak::tak: A gdzie Ty te 90 kg masz to ja nie wiem.:tak::tak::tak::tak:

Sama nie wiem.... ale waga wskazuje tyle wiec tyle jest:-D:-D:-D
Chciałam wstawić zdjęcia z przed ciąży ale kumpel pożyczył nasz dysk ze zdjeciami i go uszkodził- nie wiem czy uda mu się odzyskać dane. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja też niewiem gdzie ta 90 , powiedz lepiej ile ważyłaś przed ciążą. 88??;-);-)

Normalnie waże ok 76-78kg. W pierwszych tygodniach ciąży schudlam do 72kg co szybko nadrobiłam, a teraz 90kg.
Tak na prawde nie wiem którą wagę powinnam uznać za startową- jeśli 72kg to mam już +18, a jeśli 78 to +12. Wybierzcie sobie, tą którą wolicie hehehehe:-D:-D:-D:-D

Taaaa, Kami w którym miejscu ty masz 90 kg!? szok!!! ja mam 102 a jak wyglądam to widzisz w poczekalni hehehe

Taaaa, Kami w którym miejscu ty masz 90 kg!? szok!!! ja mam 102 a jak wyglądam to widzisz w poczekalni hehehe

jak staje na wagę to biorę work ziemniakow do kieszeni.................:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale mi dzisiaj odbija.....:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D:-D:-D
ja mam 180cm wzrostu + pewnie ze 120cm w obwodzie to sobie pomnóż hehehe
= 21600cm2:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
.... a moze podzielimy to jeszcze przez 90kg????:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

A u mnie 73,5 kg :-).Czyli od początku ciąży 15 na plusie ,mam nadzieje że już dużo mi nie przy będzie bo coraz ciężej mi jest :-).

reklama
pixella77- anemii nie mam wynki OK, dzidzia rosnie a moja waga jaka byla taka jest :-( a on nic na to bo jakos dotrzec do niego nie moze ze wczesniej 55 kg wazylam i upiera sie przeciez przytylam bo w karcie ciazy mam wpisane od 50 ka pozniej 47 kg no i co miesiac o kg wiecej wiec twierdzi ze tyje.

Do góry