reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy - propozycje cwiczen, diet...

Ja mam też mały brzusio (wszyscy zdziwieni, jak mówię że to już 8 miesiąc), a jednak 107 w obwodzie się nazbierało :-D 32cm więcej, niż przed ciążą :-)
Ale itak nie mogę wyjść z podziwu, jak ten mój Młody się tam poskładał między wnętrznościami :-D

Mam podobny problem z wyjsciem z podziwu :tak: nie wiem jak to tam moze siedziec drugi maly czlowieczek :happy2:

reklama
jej cypisia, naprawdę az 107 cm? u mnie 95 więc jakieś 29+, w biodrach 8cm+, reszta mi nie urosła więc nie podaję :zawstydzona/y:

andzia111, zanim macica się obkurczy po porodzie trochę minie...jakieś 2-3 miesiące, potem naprawde bedzie widac co jest do zrzucenia...

jej cypisia, naprawdę az 107 cm? u mnie 95 więc jakieś 29+, w biodrach 8cm+, reszta mi nie urosła więc nie podaję :zawstydzona/y:

Tak, tak - 107 :-)
Ale to się stąd bierze, że mi się, jakby to powiedzieć... "wysoko kończą biodra" :-) Taką mam budowę. I nawet jak byłam paskudnie chuda i wszystkie kości mi wystawały, to w pasie miałam 68cm. Jak kupowałam spodnie, to zawsze do mnie sprzedawczynie z miarkami leciały, bo mi nie chciały uwierzyć :-D

U mnie waga 16 na + czyli 72 kg
w pasie 105cm ;-)
w biodrach 101cm
w biuscie 102 cm

A ja zacznę odliczanie w drugą stronę. Od ostatniego pomiaru waga spadła mi do 50 kg (-8 kg). Niestety obwodu brzuch nie znam bo zginął mi centymetr po remoncie :-D ale wesoło niestety nie jest. Brzuszek został i wszyscy się śmieją że chyba Fifi będzie miał niedługo rodzeństwo bo taki duży. Ale spoko, zgubi się i to :-D
Monika przez cale 6tyg pologu brzucho pomalu bedzie spadal. Macica bedzie sie kurczyla to i brzuszek zmaleje. Nic sie nie martw trzeba przetrzymac te pare tygodni ;-)

U mnie waga 16 na + czyli 72 kg
w pasie 105cm ;-)
w biodrach 101cm
w biuscie 102 cm

Monika przez cale 6tyg pologu brzucho pomalu bedzie spadal. Macica bedzie sie kurczyla to i brzuszek zmaleje. Nic sie nie martw trzeba przetrzymac te pare tygodni ;-)
Martuś dzięki za pocieszenie. Mam nadzieje że faktycznie spadnie, i zapewne tak będzie, a jak sam nie będzie chciał to mu się jakoś pomoże :-D

andzia111, zanim macica się obkurczy po porodzie trochę minie...jakieś 2-3 miesiące, potem naprawde bedzie widac co jest do zrzucenia...

kochana a musiałaś mnie tak uświadamiać toż to ja święcie wieżyłam że ze szpitala wróce w moich ukochanych rybaczkach które mają 64 w pasie:-D:-D:-D

ha! i moge na Andzi sie w koncu odegrac, bo ja mam poki co 10-11 na plus od poczatku :-p:-p:-p:tak:

No i ci sie udało:-p:-p:-p:-p:-p trudno chociaz 1 czerwcówka musi być słonicą - mój pech że na mnie wypadło:-:)-(.

u mnie na wysokości pępka 107
biust 99
biodra 99
wage mam głęboko w .....;-);-);-);-)

A u mnie najszersze miejsce brzuszka to 108 cm :szok:,masakra :-). Dalej się nie mierzę bo nie chce się dołować :-). A waga to jakieś 15 na plusie :zawstydzona/y:.

reklama
Do góry