A ja nadal chudnę W tej chwili mam do przodu tylko 4 kg. Pani ginekolog mnie jednak pocieszyła że miała pacjentkę z nadwagą i cukrzyca ciężarnych która na koniec ciąży z wagą wyszła na zero. Przestałam się w takim razie przejmować jeśli nie szkodzi to maluszkowi. W końcu dzięki temu będę miała mniej do zgubienia po porodzie;-)
reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Ja tez teraz stoje w miejscu. Mam 15 na + i waze juz 71kg :-/
W pasie 105,
w biuscie 102
w biodrach 101
Ewunia jesli moge zapytac to jaka byla Twoja waga startowa z Juleczka ??
Tym ze chudniesz to ja bym sie wogole nie przejmowala, a nawet bym sie cieszyla ;-) Wazne, ze dzidzia rosnie zdrowo :-)
Nie raz juz czytalam, ze osoby grubsze tyja mniej w ciazy niz te szczuple ;-) Nie masz sie czym martwic :-)
Moja ciocia w ciazy ze swoim najmlodszym synem nie przytyla ani grama, ale jej waga wyjsciowa byla 150kg. Lekarz mowil zeby niczm sie nie martwiala. I ze to nawet lepsze dla jej zdrowia. Maly urodzil sie z waga ponad 4kg a teraz z niego chlop jak dab :-)
W pasie 105,
w biuscie 102
w biodrach 101
Tym ze chudniesz to ja bym sie wogole nie przejmowala, a nawet bym sie cieszyla ;-) Wazne, ze dzidzia rosnie zdrowo :-)
Nie raz juz czytalam, ze osoby grubsze tyja mniej w ciazy niz te szczuple ;-) Nie masz sie czym martwic :-)
Moja ciocia w ciazy ze swoim najmlodszym synem nie przytyla ani grama, ale jej waga wyjsciowa byla 150kg. Lekarz mowil zeby niczm sie nie martwiala. I ze to nawet lepsze dla jej zdrowia. Maly urodzil sie z waga ponad 4kg a teraz z niego chlop jak dab :-)
madziumba
czerwcowa mama 2009
lepiej zainwestować w takie cudo
Muszę to poważnie przemyśleć ;-) może warto dokonać zamiany (tylko żeby się nie okazało że zamienił stryjek siekierkę na kijek)
A ja nadal chudnę W tej chwili mam do przodu tylko 4 kg. Pani ginekolog mnie jednak pocieszyła że miała pacjentkę z nadwagą i cukrzyca ciężarnych która na koniec ciąży z wagą wyszła na zero. Przestałam się w takim razie przejmować jeśli nie szkodzi to maluszkowi. W końcu dzięki temu będę miała mniej do zgubienia po porodzie;-)
Magni ja jestem na tej diecie cukrzycowej 3 tyg. a spadło mi 2 kg, wczoraj lekarz powiedział że to nie szkodzi . Nie martw się urodzimy i od razu będziemy laski .
Martusiu, możesz bo to nie jest żadna tajemnica, jak się dowiedziałam że jestem w ciązy z Julką ważyłam w 12 tc 92 kilo. szłam na porodówkę 18 czerwca miałam 116... 24 kg do przodu. A teraz startowa 108 a teraz mam poniżej 103... w tym momencie nic mnie nie cieszy. nawet to. Mała póki co ma 2 kilo i się szykuje kolejne wielkie dziewuszysko...Ja tez teraz stoje w miejscu. Mam 15 na + i waze juz 71kg :-/
W pasie 105,
w biuscie 102
w biodrach 101
kaska76
Czerwcowa Mama 2009
Witam,
Ja miałam co prawda nadwagę przed ciążą, ale w tej chwili ważę już mniej niż wtedy...
Na początku ciąży przytyłam 2,5 kg, jak okazało się, że mam cukrzycę ciężarnych i musiałam przejść na dietę to w tej chwili schudłam już ponad 5 kg. Mój gin oraz diabetolog są bardzo zadowoleni z takiego stanu rzeczy. Dzidzi i tak się nic nie dzieje, bo ciągnie z moich zapasów, wcale nie małych zresztą...
A ja wagi swojej nie znam ale widzę, ze brzuszek najmniejszy chyba z was mam bo tylko 88cm w najszerszym miejscu, biodra bez zmian 95-6, piersi 91...
o wage juz znam 62,5kg czyli +5,5 od poczatku ciazy
kolejny miesiąc minął i u mnie tak jest obecnie:
brzuszek 96
biodra 96
waga +8kg
kamireszel
kamireszel
hehehe przejmujecie się dziewczyny
Ja mam +12
na 17 czerwca termin....
a 12 września mój ślub....
Fajnie byłoby gdybym wyglądała jak człowiek na własnym ślubie prawda....
Będę miała 3 miesiące by doprowadzić się do.... "człowieczeństwa"
Ja mam +12
na 17 czerwca termin....
a 12 września mój ślub....
Fajnie byłoby gdybym wyglądała jak człowiek na własnym ślubie prawda....
Będę miała 3 miesiące by doprowadzić się do.... "człowieczeństwa"
reklama
basiaw1983_23
Czerwcowa mama 2009
Kamireszel jestem przekonana, że dasz radę z 12+ nie będzie to chyba aż takie trudnetrzymam kciuki
Podziel się: