reklama
Też chciałam się podzielić z wami moimi wymiarami na dzień dzisiejszy,troszkę mi się pewnie utyło tu i tam ale dokładnie nie wiem ile bo przed ciąża nie robiłam pomiarów:-). Ale brzuszek zaczyna być powoli widać i bardzo mnie to cieszy.
A wiec moje wymiary,bardzo szczegółowe :
biust- 93 cm
pas (na linii pępka)-83 cm a w najszerszym miejscu 89 cm
biodra-99 cm
uda- 54 cm
waga-60,5 było 58,5
Dodam że niczego sobie nie odmawiam,a ochotę na słodkie mam cały czas
Pozdrawiam czerwcowe mamusie
A wiec moje wymiary,bardzo szczegółowe :
biust- 93 cm
pas (na linii pępka)-83 cm a w najszerszym miejscu 89 cm
biodra-99 cm
uda- 54 cm
waga-60,5 było 58,5
Dodam że niczego sobie nie odmawiam,a ochotę na słodkie mam cały czas
Pozdrawiam czerwcowe mamusie
U mnie na razie waga + 3 ale brzuszysko ogromniaste, okrągłe jak pieczarka. Wigilii też się nie mogę doczekać, choć nie wiem jak będzie z apetytem - najbardziej mi dopisuje rano i przed południem, wieczorem już niewiele potrafię zmieścić - może to lepiej.
Ja ciąże zaczęłam niestety z nadwaga.
Ale od kiedy dowiedziałam się że jestem w ciąży zaczęłam na poważnie zdrowo się odżywiać. Do tego doszły jeszcze mdłości, które bardzo ograniczyły moje dawne możliwości żarłoka. :-) Dziś zaczął się 13 tc i na wadze -2kg a brzusiu już bardzo widoczny.:-)
Ale od kiedy dowiedziałam się że jestem w ciąży zaczęłam na poważnie zdrowo się odżywiać. Do tego doszły jeszcze mdłości, które bardzo ograniczyły moje dawne możliwości żarłoka. :-) Dziś zaczął się 13 tc i na wadze -2kg a brzusiu już bardzo widoczny.:-)
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Ladne wagi i ladne rozmiary moja panie :-)
U mnie waga dalej na +2kg :-) nie pomierze sie bo niestety cm brak w moim domu ;-)
Brzusio coraz wiekszy :-) Cieszy mnie to :-)
U mnie waga dalej na +2kg :-) nie pomierze sie bo niestety cm brak w moim domu ;-)
Brzusio coraz wiekszy :-) Cieszy mnie to :-)
basiaw1983_23
Czerwcowa mama 2009
A mój brzusio jak nie rósł tak teraz zaczyna troszkę pobolewać i taki dziwny jest. No chyba faktycznie rośnie nie mogę się doczekać jak będzie już duży i tak do końca uwierzę że mieszka tam nasze maleństwo:-)
sylwiaa28
Czerwcowa mama 2009
Ja to chyba przybrałam najwięcej
wymiary przed wymiary na dzień
ciążą dzisiejszy
- obwód pasa66 -86
-ob bioder 89 -96
-ob w biuście 89 -96
przed ciążą waga mi skakała 50/ 52 ważyłam tyle bo nagromadziłam w ciąży którą straciłam w czerwcu a na początku tego roku ważyłam 48
a teraz 56 a ostatnio nawet jak najem się i leniu****ę to 57 to dopiero przyrost ostatnio przymierzam spódniczki które zjeżdżały mi z tyłka i ciągle się okręcały bo miały dużo luzu to teraz zatrzymują mi się na udach i koniec dalej nie wejdą. Trochę się rozpędziłam no nie teraz ćwiczę trochę aby waga choć na jakś czas się zaczynała niech tylko brzusio rośnie.
wymiary przed wymiary na dzień
ciążą dzisiejszy
- obwód pasa66 -86
-ob bioder 89 -96
-ob w biuście 89 -96
przed ciążą waga mi skakała 50/ 52 ważyłam tyle bo nagromadziłam w ciąży którą straciłam w czerwcu a na początku tego roku ważyłam 48
a teraz 56 a ostatnio nawet jak najem się i leniu****ę to 57 to dopiero przyrost ostatnio przymierzam spódniczki które zjeżdżały mi z tyłka i ciągle się okręcały bo miały dużo luzu to teraz zatrzymują mi się na udach i koniec dalej nie wejdą. Trochę się rozpędziłam no nie teraz ćwiczę trochę aby waga choć na jakś czas się zaczynała niech tylko brzusio rośnie.
reklama
A mnie właśnie ubyło 0,5 kg troszkę się martwię,ale chyba nie potrzebnie bo apetyt taki sam mam :] . Rozmawiałam ostatnio z moja położna,która chciałaby żebym przytyła najwyżej 11-13 kg , też bym tak chciała ale nie wiem czy to możliwe bo jak tak patrze na koleżanki to tak średnio po 20 kg przybierają. Położna zaleciła niejedzenie słodyczy,rzeczy mącznych i soków w kartonach bo to sam cukier,tylko że ciężko jest mi sobie tego odmówić:-).Wcześniej jakoś nie przepadałam za słodyczami i za fast foodami a teraz mogłabym jeść to na okrągło , też tak macie??
Podziel się: