reklama
Hehe no to w takim razie,powinnam zacząć się troszkę ograniczać,bo czekoladka albo jakiś batonik u mnie to standard.A najgorzej jest jak idę gdzieś na miasto albo na rynek bo zrobili nam jarmark świąteczny i tam same pyszności są,którym nie mogę się oprzeć .Aj ...
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
A ja przytylam przez te 4,m.2 kg z 54 do 56,ale jakos wcale nie mam ochoty na na slodycze moze bedzie chlopczyk?Musze sobie kupic centymetr i sie pomierzyc bo brzuszek mam juz pokaznych rozmiarow.
hej.ja przytylam w 3 miesiace 3kg.a teraz niecaly kilogram:-)))heheh ale jak mowia do porodu daleko mozna jeszcvze duzooooo przybrac.pozdrawiam
Carmi
Czerwcowa mama 2009
a u mnie na wadze w sumie nadal bez zmian, a brzucho rosnie...
Na slodycze mialam ochote w pierwszym trzymestrze ogromna. Nie odmawialam sobie, bo wszystko inne procz jeszcze owocow, mi nie smakowalo. Jakbym jeszcze ze slodyczy zrezygnowala, to bym chyba byla teraz na -5kg :-) Na fast foody ochote mam sporadycznie, ale jak juz mnie najdzie, to chodzi za mna dniami i w koncu sie skusze.
W sumie to malo co mi teraz smakuje....mam nadzieje, ze w swieta to nadrobie, bo beda moje ukochane kotleciki mielone mamy roboty i salatka jarzynowa. Nie przezylabym swiat bez salatki jarzynowej
Na slodycze mialam ochote w pierwszym trzymestrze ogromna. Nie odmawialam sobie, bo wszystko inne procz jeszcze owocow, mi nie smakowalo. Jakbym jeszcze ze slodyczy zrezygnowala, to bym chyba byla teraz na -5kg :-) Na fast foody ochote mam sporadycznie, ale jak juz mnie najdzie, to chodzi za mna dniami i w koncu sie skusze.
W sumie to malo co mi teraz smakuje....mam nadzieje, ze w swieta to nadrobie, bo beda moje ukochane kotleciki mielone mamy roboty i salatka jarzynowa. Nie przezylabym swiat bez salatki jarzynowej
reklama
Podziel się: