reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy - propozycje cwiczen, diet...

reklama
Mnie mój brzunio też bardzo się podoba,jestem z niego dumna :-).Bo z dnia na dzień coraz większy jest :-). Jutro idę na usg więc wstawię jakieś fotki mojego bąbla :-)

Ja też 70kg. Przytyłam juz 10kg.A przy wzroscie troszke ponad 150cm to sobie wyobrazcie. Ale naprawde sie nie roztyłam -całosc w normie tylko brzuszek i piersi duże-jak doklejone.

Ja ważę obecnie 72kg (+12) przy 175cm ale sporą część tej wagi obejmuje brzuszek :-) ale już nie wyglądam jakbym się strasznie przejadła, teraz jest już wyraźnie powiększony i nie można nie zauważyć że jestem w ciąży :-)

Ja ważę obecnie 72kg (+12) przy 175cm ale sporą część tej wagi obejmuje brzuszek :-) ale już nie wyglądam jakbym się strasznie przejadła, teraz jest już wyraźnie powiększony i nie można nie zauważyć że jestem w ciąży :-)

Ha ha, czyli Twoja obecna figura stanowi nie lada wyzwanie dla tych, co nie będą chcieli ustąpić Ci miejsca itp ;-) Trudniej będzie udawać, że się nie zauważyło :rofl2:

reklama
U mnie w płaszczyku też widać wybrzuszenie. Nie zapinam też paska-co według mnie potęguje to,że widać ciąże a jednak oprócz 1 sympatycznego starszego pana nikt mi nie ustąpił nigdzie miejsca. To jeszcze nic- miejsce mi nie potrzebne-ale ludzie potrafią mnie uderzyć torbami w autobusie. Jak wchodzę-to ostatnia często-bo się boje. I staram się chronić. Ludzie się stali tacy nieczuli. Może na wiosne im przejdzie-jak ich ignoranctwo-bedzie tak widoczne jak nasze brzuszki:)

Do góry