reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy - propozycje cwiczen, diet...

reklama
Jak bym miala przed soba dwa arbuzy to bym odrazu je skonsumowała ;-):-D
No, ale powaznie, to kregosłup nieźle w dupsko dostaje pewnie przy takich "klamotach". Ja bym chyba ciągle zgarbiona chodziła.

Cześć,
a ja przed ciążą nosiłam 34A=70-75A.Mam inny problem większość biustonoszy do karmienia zaczyna się od miseczek B, C. Nie wspominam juz o tzw rosnących, właśnie w zeszłym tygodniu spędziłam półtorej godziny w przymieżalni ! Z marnym skutkiem.

Waga w 24 tyg = 56,5 kg (+6,5kg )
Obwód w pępku < 90 cm

A ja mam wielki biust :-:)-:)-( 75 D :-:)-:)-(
i to pod biustem mam 74 cm, a w biuście... 94 cm :szok: załamka

- mnie też by to odpowiadało :) ja narazie w biuście mało przybrałam :wściekła/y: z 75B na 80B (czyli raczej tylko pod biustem:wściekła/y:!) - choć ostatnio zauważyłam, że zaczyna coś rosnąć ...:-D

ja od jakiegoś czasu trzymam stałą wagę, i nadal +12 !!! - chyba najlepiej idzie mi przybieranie na wadze;-)

ja w biuście nic nie przybrałam... no może troszkę pęłniej w miseczkach ale staniki nadal te same. Za to na wadze nie wiem kiedy wskoczyło +8 :-D

reklama
Do góry