reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy - propozycje cwiczen, diet...

Ech myślę że tak nam potem dzieciaczki dadzą do wiwatu że szybko się zgubi:tak: a do tego jeszcze dojdzie stresik no i te nie przespane noce....i nie będzie tak lightowo jak teraz:-)

reklama
Stanęłam sobie dzisiaj rano na wagę,po śniadanku i było już 70 kg :szok::szok::szok:!!!
A z tym prześwitem między nogami to przed chwilka sprawdziłam,zawsze go miałam a teraz już prawie nie !!!.

Odnośnie biustu jeszcze to Wam powiem, że nareszcie wrócilam na ziemię po przeczytaniu tego Jak dobrać rozmiar biustonosza , bo to oznacza, że mam 80C co juz jest bardziej "ludzkim" rozmiarem niz 75E, które wczesniej wychodziło mi z obliczeń. To 80C jest dla mnie jak najbardziej pasujące do stanu faktycznego w jakim znajduja się obecnie moje piersi. Wczesniej miałam 75B więc wszystko by sie zgadzało :-)

Jeszcze tylko dodam, że mój stanik do karmienia ( który zreszta bardzo lubię ) ma własnie rozmiar 80C i jest mi nawet troszeczke ciasnawy pod biustem. Nie wyobrażam sobie jak bym miala stanik 75 bo bym sie pewnie udusila, a to E to bym mogła sobie jedna miseczke na obydwie piersi zarzucić.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry