reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy - propozycje cwiczen, diet...

reklama
Ja uwielbiam Hoopcole z cytryna jest poprostu super . A od 3 dni chodzi za mna piwo reds cytrusowe, jak go nie kupie to chyba oszaleje.

za mna chodzi kebab taki prawdziwy niestety jeszcze takiego nie znalazłam a wiekszosc z zakupionych ladowały w koszu wiele bym oddała za prawdziwy kebab :D

Ja też jak karmiłam córcię, to nie stosowałam żadnej diety i Mysia nie miała i nie ma (odpukać!) żadnej alergii :-D
Moja koleżanka ma 2-miesięcznego glutka i też je właściwie wszystko i jest super :tak:

Obawiam się, że jeśli dzidziek ma mieć alergię, to będzie miał :-( No a jak nie ma, to mama nie musi się oszczędzać - grunt to szczęśliwa mamcia :-D

A ja mam ochote na kurczaka z rozna z zapiekanymi kartofelkami:tak::-), ale u mnie dzis zupka grochowa, ktora mezus ugotowal, wiec nie bede wybrzydzac;-).
Agata, chcesz prawdziwego Kebaba to przyjedz do mnie:tak:, do wyboru do koloru w okolicy:tak:
Od poczatku ciazy do chwili obecnej przytylam 6kg, moze uda mi sie utrzymac w 10kg do konca ciazy, kto wie:tak:

W 18 tygodniu moje wymiary kształtują się następująco:
(w nawiasie dane sprzed ciąży, a za nawiasem zmiany od 15 tygodnia)

Waga - 65kg (58kg) +3kg
Pas - 94cm (75cm) +6cm
Biodra - 101cm (92cm) +1cm
Biust - 95cm (86cm) +1cm
Uda - 55cm (52cm) bez zmian

Najbardziej urósł brzusio :-)
Ciekawe ile będę ważyła na koniec ciąży, skoro już mi przybyło 7kg :szok: Pewnie przekroczę 70kg... nie wyobrażam sobie tego :-D

reklama
Do góry