beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Jutro sie zmierze bo centymetr gdzies sie zapodzial ;-)
Waga od poczatklu ciazy to +6kg.
Wiecie, ze mam taka sama wage teraz jak z Sandrusia mialam w tym samym tygodniu ciazy co teraz jestem :-) Brzuszek tez mam taki sam, okragla pileczke :-) i pepuszek zaczyna mi wystawac :-) dokladnie tak samo jak w pierwszej ciazy :-) :-)
A tak wogole to ostatnio mam jakies dolki na punkcie swojego wygladu. Czasami zle sie czuje z tym ze jestem jak male sloniatko, ciezko mi i pupka mi urosla. Moj maz twierdzi, ze wcale nie urosla tylko brzuszek urosl i podobam mu sie bardzo taka jaka jestem :-) W ciazy z Sandrusia tak nie mialam i nie przejmowalam sie tym, ze kilogramy przybywaja. A jak jest u WAs ?? Akceptujecie w pelni swoj wyglad ??
Martusia u mnie jest tak samo,zanim zaszlam w ciaze z Viki duzo zeszczuplalam,okolo15 kg wiec dla mnie tragedia bylo zeznow zaczelamprzybierac na wadze,obsesyjni warzylam sie pare razy a dzien,przytylam wtedy 17 kg,teraz moze nie jest az tak jakpoprzednio ,bo wiem ze prdzej cz pozniej po urodzeniudzidzi kilogramy zgubie,narazie mam na + pdobnie jak ty jakies 5,6 kg,no ale jak bedzie do konca to nie wiem bo cos mi apetyt wraca
A tak na marginesie gdzie sa nasze suwaczki zasze znikaly na pare h a nie na dwa dni?
Ostatnia edycja: