reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

SIVA byle jaki, zalezy jaki mam pod reka np na rozstepy dla ciezarnej z Rossmana, Maslo ujedrniajace po porodzie z ziajki albo w lazience stoi balsam z pompka z Soraya. Skora poci sie cala noc i stad taki ladny brzuszek jest rano. Mozna tez zakladac do cwiczen, biegow itp. Znajoma, ktora 30kg przytyla w ciazy jego uzywala i juz 5 mscy po porodzie byla super laska

Dziewczyny skad wy bierzecie sily na te cwiczenia? Podziwiam

reklama
SIVA byle jaki, zalezy jaki mam pod reka np na rozstepy dla ciezarnej z Rossmana, Maslo ujedrniajace po porodzie z ziajki albo w lazience stoi balsam z pompka z Soraya. Skora poci sie cala noc i stad taki ladny brzuszek jest rano. Mozna tez zakladac do cwiczen, biegow itp. Znajoma, ktora 30kg przytyla w ciazy jego uzywala i juz 5 mscy po porodzie byla super laska

Dziewczyny skad wy bierzecie sily na te cwiczenia? Podziwiam

No właśnie, ja mam taki pas od ćwiczeń sprzed ciąży i chyba zacznę go zakładać na noc. Dzięki za pomysł!

Dziewczyny byłam wczoraj na Zumbie i padłam na pyszczek :p dziś zakwasy ale ogólnie było świetnie! Co prawda odstawałam od grupy ale byłam dzielna i się starałam, czułam jak uciekają zbędnę kilogramy :p :)

Monika super :) ja też zamierzam chodzić na zumbę ;-)

a oto moje dzisiejsze "wymiary"
start:19.02
waga: 74kg (2kg w dół)
brzuch: 100 cm (-5cm!!!)
talia 89 cm (-6cm)
Udo: 60cm (ani drgnęło)
pupa:108 cm (-1cm)

ale jestem zadowolona z brzucha i talii :) nawet mąż jak mnie kilka dni nie widział to zauważył że brzuszysko zaczyna spadać :)

Vinga to rewelacyjne wyniki!!!! Super gratulacje!!! Tylko tak dalej!!!! :)

A powiedz mi jeszcze. ..robisz skalpel codziennie?

Anbas co drugi dzień robię.
nie spodziewałam się takich wyników :) mam nadzieję że dalej tak ładnie będzie spadać

Dziewczyny, a jak szybko po porodzie zaczęłyście ćwiczyć skalpel? Ja mam płyty i książki Ewki, ale ciągle boję się zacząć zanim gin się nie wypowie. Jak myślicie, czekać na jego opinię czy zaczynać?

Vinga to super!!! Ja tez robie co drugi dzien ale takich efektow nie ma...mam nadzieje ze to kwestia czasu. A poki co zazdroszczę ;)

reklama
Do góry