reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

reklama
za 2 tyg koniec połogu i zaczynam walczyć... jak dotychczas -12 kg, zostało mi 3 kg sprzed ciąży, no ale "stare kg" jeszcze zalegają i tak -10 minimum muszę zrzucić...

ja niby już wyrównałam do wagi sprzed ciąży ale i tak to jest za dużo. ważę teraz 76kg, te 10kg chciałabym schudnąć :( tyle ważyłam przez pierwszą ciążą - 65kg

Ja waze 70, czyli tak jak przed ciążą mniej wiecej....ale chciałabym "przy okazji" tak z 5-6kg zgubić:-) oczywiście wymiary dla mnie sa priorytetem,ale na wagę zawsze sie mimochodem zerka :p

Dziewczynki kiedy mozna wybrać sie na basen po cesarce?? Wizyte u ginki mam dopiero 18marca,bo ma urlop,a wcWsniej chcialabym isc na basen,glownie ze względu na kregoslup...obecnie jestem prawie 6 tyg po porodzie...

A ja praktycznie od razu schudlam. Waze moze z 2 kg wiecej niz sprzed ciazy. Ale co z tego jak ten brzuch jest taki sflaczaly. Od kilku dni smatuje kremem ujedrniajacym i zakladam pas neoprenowy na noc. Jest wygodny a rano taki brzuszek fajny zbity :) Polecam a kosztuje grosze

IKASIA wydaje mi sie ze po tych 6 tyg juz mozna. Tez bym sie przeszla tylko co zrobie z wyciekajacym mlekiem ;)

a ja sie biore za siebie kupuje w tym tygodniu plyte ewki(skalpel wyzwanie) i od przyszlego zaczynam ;D cwiczy juz któras?

reklama
Blue ja robie skalpel ale dopiero od tygodnia no I nie codziennie ale co drugi sie staram.
Po pierwszym razie leżałam I kwiczalam. Nie bylam w stanie wykonac wszystkich vwiczen w 100% ale robilam tyle ile umialam. Na drugi dzien zakwasy na maxa :) ale później juz ok :)

Damy rade!!! :)

Do góry