reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

reklama
Dobry wątek.
Vinga, gratuluję :tak:
Ja sie jeszcze wstrzymam do wizyty u gina (dziś 5 tyg. od porodu i wciąż plamienie). Już się nie moge doczekać aż zacznę coś robić.

ja zaczęłam ćwiczenia w 5tygodniu po porodzie, ale krwawienia już wtedy nie miałam

dzięki dziewczyny :)
wczoraj do skalpela dołączyłam jeszcze trening z mel b cardio. najpierw zrobiłam całe cardio a potem skalpel tylko do połowy bo sił zbrakło

Vinga o ja Cie krece. Zazdroszcze. Ja 3dni cwiczylam j traz dwa dni nie..bo nie mam sily ani czasu. Ale jak widze Twoje efekty to mnie motywujesz.!!! Traz w weekend pewnie nie dam rady ale moze chociaz same brzuszki zrobie wieczorem jak dzieci spac pojda...zawsze to cos. Hmm musze popatrzec co to te drugie cwicznia. Masz jakiegos linka ? No I ile trwaja ?

A jak jest z cwiczeniami po CC? Ja mam wizyte u gina dopiero w polowie marca.

VINGA ja to bym musiala cwiczyc po 23 bo tak moja krolewna zasypia ;)

zainspirowalyscie mnie :) tez tak chce :)
Vinga-rewelacyjny wynik :)

Tez zaczynam! Kupilam Shape z CD Chodakowskiej i wybieram sie na silownie na bieznie :)
waga: 62kg
talia: 74cm
pas w najgrubszym miejscu troche pod pepkiem 88cm
biodra w najgrubszym miejscu 96cm
udo 55cm
kolano 38cm
lydka 34cm

ogolnie nie jest zle, waga jak przed ciaza. Pas, wiadomo, potrzeba czasu. Uda zawsze byly takie, przyzwyczailam sie ;) bardziej chodzi mi o "jakosc" ciala, bo sflaczalo.
Najgorsze te kolana - lydka mi w ciazy mocno schudla bez biegania i mocno sie odznaczaja. Mam nadzieje, ze jak wroce do biegania lydki nabiora miesni i bedzie to lepiej wygladalo.

I ramiona - masakra, zrobily mi sie straszne "motylki". Znacie jakies sposoby na to?

reklama
Dziewczyny gratuluje !!!! Vinga super !!!! :)

Ja wpadłam sie pochwalić !!!! Może nie wymiarami a szkoda bo nie znam nie mierzyl sie ale mam 3 KILOGRAMY (na plus) hahahahahah idę sie pociąć :(((

Do góry