reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

Pewnie!:-) do wakacji juz tylko 4 miesiące!:-)

Tym które mają fb proponuje polubić profil ewy chodakowskiej, codzienna dawka motywacji gwarantowana! :-)

reklama
ja ćwiczę :) co drugi dzień na razie ale niedługo może zacznę codziennie. i też skalpel.
Blue na youtube są filmiki ze skalpelem chodakowskiej

Blue- pisalas o skalpelu wyzwanie, ale proponuje najpierw skalpel "classic" zrobić:-) podobno w tej kolejności lepszy efekt:-)

A ja praktycznie od razu schudlam. Waze moze z 2 kg wiecej niz sprzed ciazy. Ale co z tego jak ten brzuch jest taki sflaczaly. Od kilku dni smatuje kremem ujedrniajacym i zakladam pas neoprenowy na noc. Jest wygodny a rano taki brzuszek fajny zbity :) Polecam a kosztuje grosze

IKASIA wydaje mi sie ze po tych 6 tyg juz mozna. Tez bym sie przeszla tylko co zrobie z wyciekajacym mlekiem ;)

Marika a jakiego kremu używasz pod ten pas?

dzięki wiem ze na youtubie tez jest ale wole na telewizorze lepiej widac ;D duzy ekran no i jak kupie plyte to juz nie bedzie odwrotu bo M by mial ze mnei polewke przez dobre pol roku ;D ja mam do zrzucenia przynajmniej 21 kg tak do 60 :D a no zebralo sie troszke :szok:a wgl to 55 to moje marzenie ;D kto wie moze polubie cwiczenia z chodakowska ;D podobno zaraza niezle swietnym nastrojem ;D

edit: fifka Nu nu! ;D nie nabijaj sie chudzielcu ;D ty to masz fajnie jak bys wgl w ciazy nie byla ;D

Wlasnie skonczylam skalpel :) ostatnie 10 min to młody wkolo mnie skakal bo wlasnie wstal a chcialam skonczyc :)
Najpierw jak zobaczyl mnie lezaca na podłodze I dyszaca to zapytal: mamo co stalo sie? A potem looknal na tv I dodal: A co to za bajeczka? Hihi

Bajeczka...hihi dla mamusi na spokojny sen z wyczerpania :)

Blue ja wczoraj skalpel robilam 15 minut tyle mi maly dal . Dzis czukam zakwsy..o cwiczylam calego skalpela. .mokra jak swinka..no I nie cwicze tak jak ewka ale dojde do wprawy. Ja na you tube w telewizorze ogladam.
Anbasbja tez kwiczalam I troche potrwa zanim kondycja wroci.

Aaa Ewka tam co chwile mowi napinaj miesnie brzucha..a ja sie pytam jak skoro miesni nie mam heh.

reklama
Do góry