reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

reklama
Bo na wage nie ma co patrzec. Cwiczac mozna wazyc wiecej bo masa miesniowa tez wazy. Ale co z kg jak wlasnie wszystko zflaczale i zwiotczale.
Ja waze 55kg przy wzroscie 162cm

A h chciałabym zeby to mięśnie były jak ja od rana dojadlam chipsy dwa pączki i piętro jedno z pudełka ptasiego mleczka zajadam męża ewidentnie denerwuje tylko :/ włączyłam chidakowska i co 10 min aż mnie w płucach zaczęło piec ale mowię sobie DASZ RADE! I młody zaczął plakac :/ takie przerywane ćwiczenia to o doope potłuc i znowu sie zdenerwowałam pewnie pójdę zjem cos bardzo odzywczego i zdrowego fuuuuck :////

Pustiszi-spokojnie, znajdziesz chwilę to pocwiczysz, proponuje z chodakowska 6-minutowe treningi(sa na youtubie). Możesz wybierać dowolną liczbę, tak jak masz czas. A co do podjadania to przez brak snu pewnie tak masz. Organizm potrzebuje energii to go "ciągnie" na słodycze. Ja tez tak mam jak ie nie wyspie:-)

Najwazniejsze to znaleźć czas na ćwiczenia i TROSZKĘ ograniczyć słodycze,ja np pozwalam sobie na słodkie bo jestem uzależniona:-)

No tak śniadanie jem ale obiad i kolacja to juz zapomniałam co to a słodycze kebab pizza ostatnio non stop jem okropnie kaloryczne bagiety czosnkowe tony kawy i chemiczne soki tak chemiczne ze w gardło gryzą haha i nie wiem czemu maz pluł wylal to co kupiłam a i tak to kupuje :/ a wlasnie nie widziałam tych krótkich treningów a podejrzewam ze może jak juz będę Z jedna pobudkę w nocy będę miała to będzie inny power poki co lunatyk gruby lunatyk :)

Kurcze a ja mam inne trochę skojarzenia .. Ha ha jak widzę faceta tak tańczącego i robiącego miny..lChodziłam na fitness, prowadził go trener i wszystko było ok do chwili kiedy przeszliśmy do ćwiczeń typu brzuszki itd i zaczął wydawać dźwięki jak kobieta w czasie orgazmu... Byłyśmy posikane z koleżanką....

A czy któraś korzystała z kółka hula hop z masażem? Np takie...
Hula Hop z masażem 40 kulek - mmo.pl

Kurcze a ja mam inne trochę skojarzenia .. Ha ha jak widzę faceta tak tańczącego i robiącego miny..lChodziłam na fitness, prowadził go trener i wszystko było ok do chwili kiedy przeszliśmy do ćwiczeń typu brzuszki itd i zaczął wydawać dźwięki jak kobieta w czasie orgazmu... Byłyśmy posikane z koleżanką....

Nie korzystałam, ale czytałam opinie, że boli i siniaki po tych kółkach zostają :-/

reklama

kumpela stosowała i schudła ładnie... Też nad tym dumam. co do siniaków to wystarczy pas neoprenowy i nie będzie + kilka dni i ciało się przyzwyczaja i warto zaczynać od tych lżejszych, bo te kółka nawet 2kg mogą ważyć, a mogą o 2//3 mniej - spora rozpiętość,

Do góry