reklama
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
za 2 tyg koniec połogu i zaczynam walczyć... jak dotychczas -12 kg, zostało mi 3 kg sprzed ciąży, no ale "stare kg" jeszcze zalegają i tak -10 minimum muszę zrzucić...
vinga89
mamusia syneczków
ja niby już wyrównałam do wagi sprzed ciąży ale i tak to jest za dużo. ważę teraz 76kg, te 10kg chciałabym schudnąć tyle ważyłam przez pierwszą ciążą - 65kg
kasia150491
Mamusia synusia:)
Ja waze 70, czyli tak jak przed ciążą mniej wiecej....ale chciałabym "przy okazji" tak z 5-6kg zgubić:-) oczywiście wymiary dla mnie sa priorytetem,ale na wagę zawsze sie mimochodem zerka
Marika30708
Fan(ka)
A ja praktycznie od razu schudlam. Waze moze z 2 kg wiecej niz sprzed ciazy. Ale co z tego jak ten brzuch jest taki sflaczaly. Od kilku dni smatuje kremem ujedrniajacym i zakladam pas neoprenowy na noc. Jest wygodny a rano taki brzuszek fajny zbity Polecam a kosztuje grosze
IKASIA wydaje mi sie ze po tych 6 tyg juz mozna. Tez bym sie przeszla tylko co zrobie z wyciekajacym mlekiem
IKASIA wydaje mi sie ze po tych 6 tyg juz mozna. Tez bym sie przeszla tylko co zrobie z wyciekajacym mlekiem
Marika30708
Fan(ka)
Bluelovi dla mnie Laura daje dobry maraton i jej kolki Wiec sil na cwiczenia brak
reklama
anbas
Mamusia Kubusia
Blue ja robie skalpel ale dopiero od tygodnia no I nie codziennie ale co drugi sie staram.
Po pierwszym razie leżałam I kwiczalam. Nie bylam w stanie wykonac wszystkich vwiczen w 100% ale robilam tyle ile umialam. Na drugi dzien zakwasy na maxa ale później juz ok
Damy rade!!!
Po pierwszym razie leżałam I kwiczalam. Nie bylam w stanie wykonac wszystkich vwiczen w 100% ale robilam tyle ile umialam. Na drugi dzien zakwasy na maxa ale później juz ok
Damy rade!!!
Podziel się: