reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

Eve, witaj :D
Niedawno myslslam o tobie, pamietam, ze jak do nas dolaczylas mialas 8miesiecznego szkraba, a ja myslslam, ze za 4 miesiece tez tak chce jak ty :) no i mam :D fakt, ze na silowienie dalej czasu malo, bo wrocilam do pracy, ale czasu zdecydowanie wiecej niz przy 4 miesieczniaku, chyba ogranizacja lepsza, bo on dalej wymagajacy jak byl tak jest :D

Gratulacje trojboju, to naprawde powazna sprawa! a trzymam kciuki za wyniki :) wpadnij sie pochwalic rezultatem :)

reklama
Hej. Ja ostatnio wykorzustuje ostatnie dni pieknej pogody i spacer 4 godziny dziennie dosc energiczny wiec juz wieczorem nie mam czasu i sił na cwiczenia. miałyscie stycznosc z treningiem 50dni Focus T 25? o taki opis znalazłam Program treningowy FOCUS T25. macie jakies opinie na ten temat?>

nie slyszalam o tym treningu, ale wyglada ciekawie, wlasnie sciagam faze alfa :) to ten tworca co insanity, a ten jest podobno super. Ale focus t25 trwa krocej na dzien, tylko 25 min, wiec super ciekawie :)

Dzieki za recenzje melB, dziewczyny tutaj pisaly, ze z nia cwicza, ale mnie jakos nigdy nie pociagalo, ale recenzje mnie zachecily i dzis zrobilam oba programy :) SUPER sa :)

edit: Poogladalam na szybko, decyzja jest prosta: zaczynam :D tylko pytanie kiedy, czeka mnie tygodniowa delegacja za 2 tyg, wiec chyba potem :)

Ostatnia edycja:
Ehhh coś mi sie nie chce ćwiczyć ostatnii. Dzisiaj lazilam po sklepach. Fajnie sie mierzy takie male rozmiary:) s i m :) i w tych przebieralniach utwierdzialam sie sie ze brzuch musze ćwiczyć i pośladki. Wiec zrobilam 100 brzuszkow i 50 przysiadow. I tyle. Jutro tez nie pocwicze bo mam dentyste wieczorem. . . Brak mi mobilizacji:(

mnie tez ciezko, bo czasu malo :/
ale udaje mi sie pocwiczyc jakies 4 x w tygodniu, jakis 40min porgram + 10-15 na brzucho, lub detocell jak czasu brak ;)

teraz mudsze na 5 dni wyjechac na delegacje, wiec nie wiem jak to z cwiczeniami, w hotelu jest basen i silownia, ale zobaczymy. Buty i sportowe ubranie spakowane w razie czego :)

Ale jak ja wytrzymam bez Leosia to nie wiem :/

Mirka, Akuku, jak tam u Was ćwiczenia? Ja zabrałam się za bieganie dla odmiany i do tego squat + brzuszki. Moim celem jest start w półmaratonie za rok :)

Siva a o jakich porach biegasz i jak dlugo?
Ja jakos nie moge siew zabrac za cwiczenia czasem brzuszki i raz na tydzien ewke.
Zapisalamq sie na tennis:) jutro ide na pierwsze zajecia. Ciekawe czy mi sie spodoba i czy dam rade bo tam tez troche ttzeba sie nabiegac.

reklama
Siva, ja uwielbiam biegac :) jak zaszlam w ciaze, to akurat bylam w trakcie przygtowan do pierwszego polmaratonu, mialam pobiec pod koniec czerwca, ale lekarz powiedzial stanowcze nie. Biegac mi pozwolil az do 6 miesiaca, ale zawody musialam odpuscic, bo adrenalina powoduje duze przyspieszenie i zdolnosc do wysilku ponad miare, a to nie bylo wskazane :)
W tym roku w tym polmaratonie nie pobieglam, z tysiaca powodow, forma, czas, zmeczenie..ale planuje pobiec w kolejnym :)
Na razie malo biegam, glownie w weekendy, po 10-13 km. W tygodniu po pracy jak mi sie uda jakis trening domowy zrobic to sie ciesze ;)

Kamag, tenis super sprawa :) ja sama nie gram, choc zawsze chcialam sprobowac. Gram za to w badbingtona czasem chlopakami z pracy, to sie dopiero biega :) wyglada to zupelnie inaczej niz wtedy kiedy gralam z kolezankami na poworku, takie "pinkanie" ;) tutaj pilki super szybkie i mocne, miesnie potem bola przez tydzien :D

U mnie na razie lekki zastoj, cwicze 3-4 x w tygodniu, czasem wieczorem zapodam sobie brzuch MelB (dzieki kamag za recenzje - spodobalo mi sie)
Ale z wagi jestem zadowolona, chcialabym nad brzuszkiem popracowac i ogolnie nad forma - chce byc w dobrej forme, zeby nadazyc nad Leosiem :D
Ogolnie cwiczyc lubie, aktywnosc jest mi potrzebna do dobrego samopoczucia, jasne, ze wole na powietrzu, pobiegac, ale w domu tez ok, klub czy basen tez sie da. Zeby tylko sie napocic, zmeczyc i czuc sie potem błogo ;)

Do góry