reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

Kasiu maszprawo do swoich spostrzezen ;) ale tam jak mowie moze to tak wygladac bo w sumke siva jako jedna z niewielu albo nawet jedyna ? Cwiczyla regulanie bez przerw .. no i tak jak mowie fb i tu sie udzielala :) choc ja sama zacheytu nad siva nie zauwazylam... ale tak jak mowisz kazdy ma swoje spostrzezenia ;)

Siva kochana nie gniewaj sie j nie znikaj ;) ja uwielbiam czytam jak piszesz o cwiczeniach .

reklama
hej, nie klocmy sie, ja was wszystkie uwielbiam i podziwiam :) i nie dlatego, ze macie efekty super (choc macie) ale dlatego ze wam sie chce cos zmienic, zrobic cos dla siebie :) a nie latwo znalesc czas, dziecko lub dzieci, dom, u mnie doszla teraz praca. No i walka z lenistwem ;)

Mam taki pomysl, nie wiem co wy na to :) wiele z nas cwiczy programy, Chodakowska, MelB, Jill. Moze inne tez. Moze warto zrobic taki maly "przeglad" czy krotkie recencje, ile trwa program, jak oceniacie trudnosc, jak wygladaja cwiczenia, ile rund, serii. Zeby osoba ktora chce zaczac miala latwiejszy wybor :)

taka refleksja mnie naszla po wczorajszym turbo spalaniu, ktore oceniam jako strate czasu w moim przypadku :) tylko 3 cwiczenia byly ciezsze i ciekawe. Ale nie podobal mi sie uklad, 2 cwiczenia powtarzane 4 x, wole mniej serii, 2, max 3. Owszem, spocilam sie, zmeczylam, kilka cwizcen bardzo mi podeszlo i wplote je w inne uklady, ale szybko do tego nie wroce :)
ja moge zrecenzowac:
Skalpel
Skalpel2
Killer
Turbo wyzwanie
15 min na plaski brzuch
Total Fittness perfect body
Tolat Fitness Extra figura
Jill michaels no more trouble zones
Jill michaels banish fat boost metabolism

Tyko pytanie, tutaj, czy sobie gdzies to powrzucamy ? co w ogole myslicie o tym?

Super pomysl :) nie wiem jak to się technicznie da. Ale mozna w jakims pliku? Czy oddzielny temat? Bo tutaj w treści to umknie .

Mozna by bylo tez powroxuvac linki do danych cwiczen ;)
Ja przewaznie zanim vos znkade to okazuje sie ze juz cwiczyc nie moge.. hehe

Mirka ja tez nie lubię jak jest duzo serii i powtorzen. Wydaje mi sie ciezsze jak dlugo obciąża sie ten sam miesien a po za tym dluuuuzy mi sie:) dlatego ja najbardziej lubie turbo wyzwanie i skalpel 2 oraz filmiki mel b. Szybko zmieniaja sie cwiczenia i człowiek skupia sie a tu zaraz koniec:)

hej :) u mnie na razie codziennie tabata, dluzszy trening 3-4 x w tygodniu :)
jeszcze zostalo mi kilka recencji do napisania :) nawet nie zdawalm sobie sprawy ile tych treningow przeszlam :D caly czas mialam wrazenie, ze cwicze w kolko to samo ;)
Dziewczyny, zachecam tez do pisania recenzji, oczywiscie w dowolnym formacie :) nawet kilka slow mile widzialne :)

Robilam recenzje na tel. Ale dwa razy zjadlo wiec napisze przy kompie:) mirka super opisy. Juz widze ktore dla mnie:)

Mirka super opisy robisz ! Jestes wielka ;) dzieki.

A tak swoja droga to ja nie cwiczylam tej najnowszej plyty ewy bo nie mam dvd ale juz moj mozg nie prztworzyl ze na xboxie moge opdalic ?, haha
Wroce z pl i na pewno zaczne ;)

reklama
Witam po przerwie. Ja sie melduje, ze cwicze all time, tylko na forum coraz mniej czasu zostaje.
Obecnie jestem +2 kg, ale to w ramach przygotowan do zawodow w trojboju silowym- trzymajcie kciuki w piatek- chce powalczyc o medal na moje 30 urodziny :)....

A od poniedzialku znowu redukcja wiec bede czwsciej do Was wpadac, zeby czerpac motywacje z Waszych efektow :).
Kazdej z osobna bardzo gratuluje wytrwalasci i gubionych kg- niech juz nigdy nie powroca!

Do góry