reklama
kasia150491
Mamusia synusia:)
a ja tylko tak dodam...ze jak to E. Chodakowska mowi - obwody sie licza, nie waga. miesien swoje wazy...
ale oczywiscie gratuluje wynikow zgubione kg zawsze kobiete ciesza
ale oczywiscie gratuluje wynikow zgubione kg zawsze kobiete ciesza
kasia150491
co do obwodow to jestem ze swoich zadowolona, z jednym wyjatkiem- piersi... sa tak duze,ze w ciuchach sprzed ciazy musze guziki odpinac albo wciskac sie i wtedy mam push-up...
nie wiedzialam,ze bede kiedys na duzy biust narzekac
nie wiedzialam,ze bede kiedys na duzy biust narzekac
kasia150491
no wlasnie- to kolejne zmartwienie. poki co sa duze i sie nie mieszcza, a pozniej boje sie ze na plecy bede mogla zarzucic
Marika30708
Fan(ka)
To ja owoców prawie nie jem. Kurcze muszę to zmienić. Ją chuda jak patyk ale taka zabita nie jestem, ten brzuch i boczki. Fajnie byłoby to wycwiczyc. A cyc, hmm jaki cyc - male B
No właśnie, jakieś ćwiczenia na piersi? Ja przez dietę kp ważę 4 kg mniej niż przed ciążą, ale wiem, że jak wrócę do moich ukochanych tłustych serów i czekoladowych pyszności to będzie ciężko. Więc trzeba zacząć się ruszyć, a nie chce mi się okrutnie... Ale dzisiaj pierwszy raz biegałam :-) Oby się udało kontynuować.
miejskibandyta
Fanka BB :)
Siva - o kobietko!!! Cudownie rewelacyjnie!!!! Czy gdzieś na forum jest napisane jak to zrobiłaś? Aż sobie przejrzę. Dieta i ćwiczenia? Cudnie!!!!!! Na zdjęciach widziałam Twoją figurkę, cudowna!
Blee bo za słodko się zrobiło ;P
Blee bo za słodko się zrobiło ;P
reklama
Akuku
Fanka BB :)
Dkalpel za mna ciezko bylo..
Cwiczenua na podnoszenie piersi.
Łokcie na zewnatrz zlozyc reze tak zeby palcy dotykaly nadgarstkow od spodu. I dociskac zobaczycie jak przy każdym docisnieciu podnosza sie persi. Oczywiscie robic to trzeba regularnie
Sa tez cwiczenia antyznarszkowe calkiem fajne a zajmuja z 5 minut
Ps Siva zeby nie bylo ze twoich kurzych laptopek sie czepiam mowie o takich na czoli i wokol ust a na kurze lapki tez sa
Cwiczenua na podnoszenie piersi.
Łokcie na zewnatrz zlozyc reze tak zeby palcy dotykaly nadgarstkow od spodu. I dociskac zobaczycie jak przy każdym docisnieciu podnosza sie persi. Oczywiscie robic to trzeba regularnie
Sa tez cwiczenia antyznarszkowe calkiem fajne a zajmuja z 5 minut
Ps Siva zeby nie bylo ze twoich kurzych laptopek sie czepiam mowie o takich na czoli i wokol ust a na kurze lapki tez sa
Podziel się: