reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

Kamag tutaj nie mam takich dobrycb owocow jak w pl. Pp truskaqki dobre musze jechac na pole truskawkowe a tak to kupie to co caly rok w marketach ;/
Zazdroszcze jagod i innych pysznycb owocow ;);)

reklama
a ja tylko tak dodam...ze jak to E. Chodakowska mowi - obwody sie licza, nie waga. miesien swoje wazy...
ale oczywiscie gratuluje wynikow:-p zgubione kg zawsze kobiete ciesza:-p

Moje obwody na szczęście nie rosną ;) myślę, że jak wrócę do ćwiczeń, to obwody będą dalej spadać ;)

co do obwodow to jestem ze swoich zadowolona, z jednym wyjatkiem- piersi... sa tak duze,ze w ciuchach sprzed ciazy musze guziki odpinac albo wciskac sie i wtedy mam push-up...
nie wiedzialam,ze bede kiedys na duzy biust narzekac:-p

Kasia mi troche zmalal biust na szczescie. Boje sie ze poki mleczne to fajne i jedrne ale potem zostana nalesniki. I tak są spore ale juz bylo tak ze musiałam trzymac na schodach :)

To ja owoców prawie nie jem. Kurcze muszę to zmienić. Ją chuda jak patyk ale taka zabita nie jestem, ten brzuch i boczki. Fajnie byłoby to wycwiczyc. A cyc, hmm jaki cyc - male B

No właśnie, jakieś ćwiczenia na piersi? Ja przez dietę kp ważę 4 kg mniej niż przed ciążą, ale wiem, że jak wrócę do moich ukochanych tłustych serów i czekoladowych pyszności to będzie ciężko. Więc trzeba zacząć się ruszyć, a nie chce mi się okrutnie... Ale dzisiaj pierwszy raz biegałam :-) Oby się udało kontynuować.

Siva - o kobietko!!! Cudownie rewelacyjnie!!!! Czy gdzieś na forum jest napisane jak to zrobiłaś? :) Aż sobie przejrzę. Dieta i ćwiczenia? Cudnie!!!!!! Na zdjęciach widziałam Twoją figurkę, cudowna!
Blee bo za słodko się zrobiło ;P

reklama
Dkalpel za mna :):) ciezko bylo..

Cwiczenua na podnoszenie piersi.
Łokcie na zewnatrz zlozyc reze tak zeby palcy dotykaly nadgarstkow od spodu. I dociskac zobaczycie jak przy każdym docisnieciu podnosza sie persi. Oczywiscie robic to trzeba regularnie ;)

Sa tez cwiczenia antyznarszkowe calkiem fajne a zajmuja z 5 minut ;)
Ps Siva zeby nie bylo ze twoich kurzych laptopek sie czepiam ;) mowie o takich na czoli i wokol ust a na kurze lapki tez sa :)

Do góry