reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

Hehe, Akuku! Mężczyźni i tak najpierw patrzą na inne oczy a te mam w porzadku ;) a tak serio to za moje zmarszczki zabiorę się jak skończę kp i wrócę do pracy.

reklama
Siva moim zdaniem dodaja Ci uroku ;) serio ;)
Jakbys chciala to mozesz sprobowac cwiczen twarzy naciagasz lekko skore przy oczach jak chinka i mugasz oczami wszystko delikatnie nie naciaga sie nic na sile ;) i tak z 10 powtorzen to wszystko ;)
Cwiczenie na czolo robi sie tak ze marszczysz lekko czolo sprowadzajac brwi w dol i palcMi wskZujacymi przykladasz nad brwiami i trzymasz ..nastepnie podnosisz brwi caly czas trzymajac palcami.

Jeszcze bylo kilka cwiczen ale ja nie wiem czy z koich opisow jest to zrozumiale. Lepiej zobaczyc ;)

A ja bede miec dwie bega zmarszczki na nosie bo zawsze jak mnie swedzi to nim krece na okolo i mam juz 2 paski hahaha ;)

a ja ( jako ze dlugo zdj nie wstawialam) pokaze jak wygladam ze swoimi 68! kg:-)

P_20140806_151947.jpgP_20140806_151925.jpg

p.s. a z brzucha jestem dumna- lepszy niz przed ciaza :-p

Załączniki

• P_20140806_151947.jpg
    P_20140806_151947.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 53
  • P_20140806_151925.jpg
    P_20140806_151925.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 54
Kasia pieknie wugladasz ;)

Marika Ty masz sie czego wstydzic ?? Kobieto ! Ty chudzinka jestes a ze skora nie taka jakbys chciala to coz ..po ciazach jestes i jeszcze to wycwiczysz... ja nawet zdjecia swojego nie mam co wklejac bo wstyd :(

Kasia super brzusio i ta opalenizna. :)

Marika ty chudzinko!:) jak ty masz sile nosic co kolwiek?:) zazdroszczę:)

Akuku- ja skalpela nie lubie . Jest monotonny i za ciezki jak dla mnie. Ja wole jak jest tylko kilka powtorzen i nastepne szybko.

Ja z tel nie moge wstawiac zdjec na forum. Pokazuje mi jakis blad.

Kiedys w dd tvn bylo o face fitness. Czyli specjalne cwiczenia na miesnie twarzy. Na zmarszczki i wiotczenie. Podobno na youtube są do obejrzenia.

Ja ostatnio w zwiazku z tym że robie Paulince sparo zdjec zauwazylam u siebie ze opadaja mi kaciki ust co daje taki niezadowolony wyraz twarzy... Ciekawe czu na to sa jakies metody czy tylko botoxy itd?

Kamag chyba na kaciki ust tez cos jest. Ja mam tak od zawsze z tymi ustami.
A ja skalpel lubie wlasnie ;) spokoj ewki w skalpelu mnie uspokaja i dobrze mi sie cwiczy.
A plyty turbo spalanie nie mam gdzie odpalic musze kupic dvd inne bo na tym nie dziala ; (

AKUKU wstydzę się publicznie obnazac ;) żeby to na ukrytym było
KKAMAG Laura mało waży. A taka wagę zawdzięczam tej małej terrorystce.

A tak poważnie to mało zbita jestem fajnie byłoby to na mięśnie zamienić. Człowiek fit to człowiek zdrowy i szczęśliwy. Ja taka się nie czuje ;)
Lepiej było jak w szkole wf 3 razy w tygodniu

reklama
Ja juz po chodakowskiej. Uffff. Ledwo dalam rade nie wiem kiedy nadejdzie ten moment ze bede sie cieszyc w trakcie cwiczen?
We wrzesniu chrzest i brzuszek juz niby lepiej ale chyba pod sukienk jakies majciochy wyszczuplajace założę. Bo Sukienke chce dopasowana wiec oponka pewnie wyjdzie:) mozecie cos polecic?

Do góry