Mirka- ja jestem na diecie w zwiazku z alergia. Ale normalnie to albo sie obzeralam albo jadłam zbyt malo. Też mialam zamiar isc do dietetyka ale poczekam do konca kp. Jest wogole super blog o odżywianiu Quchenne inspiracje. I tam dziewczyna tworzy jadłospis ( dla pracujących i nie) na caly tydzien w raz z listą zakupów. Chodakowska też chyba tak robi ale tu są mniej wydziwnionee produkty i potrawy a do tego ciekawe artykuły itd. Ja mam ją na fb i codziennie cos ciekawego wrzuci. Ogolnie polecam
Mi przypadł do gustu bardzo skalpel 2. Ale wczoraj zrobilam mel b na brzuch i turbo wyzwanie ale niecałe 3 etapy. I raz dla poczatkujacych raz nie jutro tez do tego podejde.
Mam duzyyyy problem z podskokami przez biust. Masakra. Chybs bedzie trzeba w jakis sportowy biustonosz zainwestować.
Mi przypadł do gustu bardzo skalpel 2. Ale wczoraj zrobilam mel b na brzuch i turbo wyzwanie ale niecałe 3 etapy. I raz dla poczatkujacych raz nie jutro tez do tego podejde.
Mam duzyyyy problem z podskokami przez biust. Masakra. Chybs bedzie trzeba w jakis sportowy biustonosz zainwestować.