reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

Mirka- ja jestem na diecie w zwiazku z alergia. Ale normalnie to albo sie obzeralam albo jadłam zbyt malo. Też mialam zamiar isc do dietetyka ale poczekam do konca kp. Jest wogole super blog o odżywianiu Quchenne inspiracje. I tam dziewczyna tworzy jadłospis ( dla pracujących i nie) na caly tydzien w raz z listą zakupów. Chodakowska też chyba tak robi ale tu są mniej wydziwnionee produkty i potrawy a do tego ciekawe artykuły itd. Ja mam ją na fb i codziennie cos ciekawego wrzuci. Ogolnie polecam:)
Mi przypadł do gustu bardzo skalpel 2. Ale wczoraj zrobilam mel b na brzuch i turbo wyzwanie ale niecałe 3 etapy. I raz dla poczatkujacych raz nie:) jutro tez do tego podejde.
Mam duzyyyy problem z podskokami przez biust. Masakra. Chybs bedzie trzeba w jakis sportowy biustonosz zainwestować.

reklama
dobry stanik to podstawa, zwlaszcza przy karmieniu :) ja juz przed ciaza biegalam wiec stanikow do biegania mam duzo, do podskokow tez sie super nadaja.
Moj ulubiony to Shock Absorber Active Multi Sports, kupiony dawno temu na allegro, trzyma na maxa i jaskrawo rozowy F&F wyszperany w ciucholandzie za grosze, a trzyma biust lepiej niz nike run kupiony duzo ponad stowke :)

dzieki za podpowiedz na Quchenne inspiracje!! super blog, napewno wykorzystam przepisy ja lunch boxy :) i inne tez :)

Miarka dobrze ze mowisz ze ren rozowy z f&f czyli tesco jest dobry bo wlasnie widzialam ..jutro przymierze i kupie ;)

I jak wam idzie?:) mi cwiczenia z ewka troche gorzej bo ledwo oddycham z tego goraca. Za to przeprosilam rower. I troszke jeżdżę sobie jak m bierze Paulinke na popoludniowy spacer. Ze dwa nie jeździłam i w sumie mialam radoche jak dziecko:)

A dobrze idzie, dobrze:-) mi kolejne 2kg spadły i jest super! Czuje sie lekko i daje radę ćwiczyć nawet przy 29`C w mieszkaniu:-)

ja robię po 100 brzuszków dziennie od 3 tygodni. wlasnie się zmierzyłam. ubyło mi z brzucha 3 cm!!!:szok:

Muszę się Wam pochwalić ;) moja wymarzona waga stała się faktem. Zważyłam się po prawie miesiącu urlppowania poza domem i jest - 50,5 kg :) od dziś wracam do ćwiczeń, bo urlopową przerwę sobie zrobiłam ;)

reklama
Do góry