reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

Kamag a ile cwiczysz ? Ja po 2 tyg cwiczen cieszylam sie ze bdde cwic i mialam mega energie po. Dzis pierwzzy dzien i po cwiczdniach nogi jak z waty... nie dalam razy cwiczyc non stop tylko mialam dwie przersy po pol minuty zeby miesnie odpoczely .
Ale wiem ze dam rade ;)

reklama
Ja od 1 lipca cwicze. Z tym ze w tych upalach ostatnio nie dawalam rady. Wiec byla przerwa ponad tydzien. Ja ten nowy program pogromca celulitu robie bez przerwy w wersji mieszanej. Po cwiczeniach ide sie kapac i czuję sie swietnie ale w trakcie jakoś nie czuje radości.

Akuku tu Ci odpisze na temat twojego jadłospisu. Ja jem co 3 godz. skoro karmie piersia mysle ze zbyt dlugich przerw nie mozna. Nie wiem o ktorej sie kladziesz ale ja ostatni posilek jem ok. 19.30. I mysle ze powinnas upchnac taka mala kolacje. Najlepsza przed snem tą ryba z warzywami albo mięsko i warzywa. Zrob sobie wiecej na obiad zeby mala porcja na kolacje zostala. I z tego miodu o 17 bym zrezygnowala. Slodkie i owoce powinno sie do 15 jesc.

Kamag zeby w trakcie czuc radosc to chyba trzeba lubic się męczyć i pocic ;p hehe i pewnie dojsc do momentu kiedy ma sie mega mocne mięśnie ;)
Mysle ze q trakcie samego treningu daje sie sobie wycisk i wlasnie po skończonym jest to ucUcie spelnienia.
Zobaczymy jak to bedzie u mnie za 2 miesiące.

O Kamag dzieki ;) nastepnym razem jogurt wczesniej ;)
Dobry pomysł ta kolacja ;)
Ja przeważnie klade sie kolo 23 ale dzis zamierzam Wcześniej ;) tak wiec nic juz nie jem.
Podobno karmiac nie trzeba jesc wiecej bo dzidzius sciagnie Z moich zapasow..i na to troszke licze a ze zapasow troche mam to rozumiesz ;)

Wiesz ją się boje ze te zapasy rusza tez zeby, wlosy i skórę :) ja juz przerabialam diety glodowe. Lepiej zjesc jeden posilek wiecej i pocwiczyc z ewka:) widze po sobie ze daje efekt. Zniknely mi przedewszystkim boczki wychodzace z kazdych spodni i te taki faldki pod stanikiem na plecach:)

Akuku, zapasy spalisz w pierwszej kolejności, nic się nie martw! Super, że zaczęłas, bo ja od powrotu z gór nie mogę się zabrać.
A tu moje aktualne fotki

Załączniki

• 1407350428914.jpg
    1407350428914.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Do góry