reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

Kamag a ile cwiczysz ? Ja po 2 tyg cwiczen cieszylam sie ze bdde cwic i mialam mega energie po. Dzis pierwzzy dzien i po cwiczdniach nogi jak z waty... nie dalam razy cwiczyc non stop tylko mialam dwie przersy po pol minuty zeby miesnie odpoczely .
Ale wiem ze dam rade ;)

reklama
Ja od 1 lipca cwicze. Z tym ze w tych upalach ostatnio nie dawalam rady. Wiec byla przerwa ponad tydzien. Ja ten nowy program pogromca celulitu robie bez przerwy w wersji mieszanej. Po cwiczeniach ide sie kapac i czuję sie swietnie ale w trakcie jakoś nie czuje radości.

Akuku tu Ci odpisze na temat twojego jadłospisu. Ja jem co 3 godz. skoro karmie piersia mysle ze zbyt dlugich przerw nie mozna. Nie wiem o ktorej sie kladziesz ale ja ostatni posilek jem ok. 19.30. I mysle ze powinnas upchnac taka mala kolacje. Najlepsza przed snem tą ryba z warzywami albo mięsko i warzywa. Zrob sobie wiecej na obiad zeby mala porcja na kolacje zostala. I z tego miodu o 17 bym zrezygnowala. Slodkie i owoce powinno sie do 15 jesc.

Kamag zeby w trakcie czuc radosc to chyba trzeba lubic się męczyć i pocic ;p hehe i pewnie dojsc do momentu kiedy ma sie mega mocne mięśnie ;)
Mysle ze q trakcie samego treningu daje sie sobie wycisk i wlasnie po skończonym jest to ucUcie spelnienia.
Zobaczymy jak to bedzie u mnie za 2 miesiące.

O Kamag dzieki ;) nastepnym razem jogurt wczesniej ;)
Dobry pomysł ta kolacja ;)
Ja przeważnie klade sie kolo 23 ale dzis zamierzam Wcześniej ;) tak wiec nic juz nie jem.
Podobno karmiac nie trzeba jesc wiecej bo dzidzius sciagnie Z moich zapasow..i na to troszke licze a ze zapasow troche mam to rozumiesz ;)

Wiesz ją się boje ze te zapasy rusza tez zeby, wlosy i skórę :) ja juz przerabialam diety glodowe. Lepiej zjesc jeden posilek wiecej i pocwiczyc z ewka:) widze po sobie ze daje efekt. Zniknely mi przedewszystkim boczki wychodzace z kazdych spodni i te taki faldki pod stanikiem na plecach:)

Akuku, zapasy spalisz w pierwszej kolejności, nic się nie martw! Super, że zaczęłas, bo ja od powrotu z gór nie mogę się zabrać.
A tu moje aktualne fotki

Załączniki

• 1407350428914.jpg
    1407350428914.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry