reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

reklama
Akuku jak waga? Przyszla?

Jak ten nowy program chodakowskiej? Pytam o ten dla poczatkujacych? Jakie wrazenia? Jak w porownaniu ze skalpelem?

Kamag waga przyszla.. program te ale jeszcze go nie idpalilam ;/ ...za to @ dzis dostalam ;( zacNe od poniedzialku..

Kamag, ja juz cwiczylam turbo wyzwanie :)

Do tej pory tylko i wylacznie skalpel, nic wiecej, ale za to nowe turbo postanowilam, ze sie wezme. I wzielam :) i bylo bosko :)

Polowe cwiczen robilam dla poczatkujacych, druga polowe (np wszystkie na brzuch) dla zaawansowanych.
Bo to nie sa 2 programy jak myslalam, tylko Ewka pokazuje najpierw jak robic dla poczatkujacych, potem dla zaawassowanych.

Moje porownanie ze skalpelem:
Cwiczenia ze skalpela sa trudniejsze, bo jest wiecej powtorzen, wiecej dzwigni, a to meczy miesnie.
W turbo trudniejsze jest to, ze jest bardzo intemsywnie, cwiczenia sa szybko zmieniane i przez 40 min nie ma chwili nudy. Sporo skakania i kardio. Kazde cwiczenie to 20 sek, potem 10 sek przygotowania do nastepnego i tak dalej. 8 rund po 4 cwiczenia, 2 serie.
KIlka cwiczen w planku, to dla mnie trudne, to mam slabe rece, zupelnie inna rozgrzewka i zupelnie inne, ale fajne rozciaganie na koncu :)

Ogolnie, skalpel uwielbiam i bede cwiczyc teraz naprzemiennie z turbo, w dni kiedy wiem, ze pojde pobiegac skalpel, pozostale turbo. Mam nadzieje, ze za meisiac wszystkie cwiczenia zrobie w trudniejszej wersji

Ale mi sie nowy program podoba bardzooooo :) I tez uwielbiam, I skoro dalam rade, to moze sprobuje inne programy, a ktorych myslalam, ze sa czarna magia: turbo spalanie i killera :)

Akuku, strasznie jestem ciekawa ten wagi magicznej :) zdaj relacje, prosze :)

Ostatnia edycja:
Mirka skusilas mnie chyba zamowie ten nowy program. Ja poki co początkująca i skalpel ledwo i niedokladnie albo z chwila przerwy ale mysle ze po malu i Dam rade:)
Fakt ze po czuje sie lepiej i mam energie :)

Ja też jestem baaardzo zadowolona z tej nowej płytki. Ćwiczenia super przez to, że nie monotonne ;) ćwiczę co drugi dzień, a pomiędzy tylko abs i pośladki plus uda ćwiczę. Waga dalej leci - do wynarzonej już tylko 1,5 kg zostało :) jak się Lenka id cycusia odstawi, a to pewnie za kilka miesięcy dopiero, to zainwestuje w ujędrnianie tego co schudlo, bo widzę, że same ćwiczenia nie dadzą rady.

Mitka waga dziala tak wpidujesz pod pierwszego uzytkowniks wzrost,wiek,plec....potem stajesz na takie metalowe plytki na boso i ona cie wazu..oblicza bmi..oblicza ilosc yluszczu i wody.
Jak narazie mi sie podoba . Podobno jest jakis wzor na obliczenie tluszczu ..sprobuje poszukac i porownam...
Dzieki za opis plytki.

A cwiczenia mel b ? Coś ktos? Ja szukam czegos latwiejszego na poczatek bo mam zadyszke od wchodzenia po schodach wiec moja forma poszla sie....... Daleko poszla .

reklama
A moze macie jakas zumbe do cwiczenia w domu. ?To takie przyjemne tanczenie bylo:) mysle ze dla poczatkujacego by bylo ok:)

Do góry