reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

reklama
Akuku jak waga? Przyszla?

Jak ten nowy program chodakowskiej? Pytam o ten dla poczatkujacych? Jakie wrazenia? Jak w porownaniu ze skalpelem?

Kamag waga przyszla.. program te ale jeszcze go nie idpalilam ;/ ...za to @ dzis dostalam ;( zacNe od poniedzialku..

Kamag, ja juz cwiczylam turbo wyzwanie :)

Do tej pory tylko i wylacznie skalpel, nic wiecej, ale za to nowe turbo postanowilam, ze sie wezme. I wzielam :) i bylo bosko :)

Polowe cwiczen robilam dla poczatkujacych, druga polowe (np wszystkie na brzuch) dla zaawansowanych.
Bo to nie sa 2 programy jak myslalam, tylko Ewka pokazuje najpierw jak robic dla poczatkujacych, potem dla zaawassowanych.

Moje porownanie ze skalpelem:
Cwiczenia ze skalpela sa trudniejsze, bo jest wiecej powtorzen, wiecej dzwigni, a to meczy miesnie.
W turbo trudniejsze jest to, ze jest bardzo intemsywnie, cwiczenia sa szybko zmieniane i przez 40 min nie ma chwili nudy. Sporo skakania i kardio. Kazde cwiczenie to 20 sek, potem 10 sek przygotowania do nastepnego i tak dalej. 8 rund po 4 cwiczenia, 2 serie.
KIlka cwiczen w planku, to dla mnie trudne, to mam slabe rece, zupelnie inna rozgrzewka i zupelnie inne, ale fajne rozciaganie na koncu :)

Ogolnie, skalpel uwielbiam i bede cwiczyc teraz naprzemiennie z turbo, w dni kiedy wiem, ze pojde pobiegac skalpel, pozostale turbo. Mam nadzieje, ze za meisiac wszystkie cwiczenia zrobie w trudniejszej wersji

Ale mi sie nowy program podoba bardzooooo :) I tez uwielbiam, I skoro dalam rade, to moze sprobuje inne programy, a ktorych myslalam, ze sa czarna magia: turbo spalanie i killera :)

Akuku, strasznie jestem ciekawa ten wagi magicznej :) zdaj relacje, prosze :)

Ostatnia edycja:
Mirka skusilas mnie chyba zamowie ten nowy program. Ja poki co początkująca i skalpel ledwo i niedokladnie albo z chwila przerwy ale mysle ze po malu i Dam rade:)
Fakt ze po czuje sie lepiej i mam energie :)

Ja też jestem baaardzo zadowolona z tej nowej płytki. Ćwiczenia super przez to, że nie monotonne ;) ćwiczę co drugi dzień, a pomiędzy tylko abs i pośladki plus uda ćwiczę. Waga dalej leci - do wynarzonej już tylko 1,5 kg zostało :) jak się Lenka id cycusia odstawi, a to pewnie za kilka miesięcy dopiero, to zainwestuje w ujędrnianie tego co schudlo, bo widzę, że same ćwiczenia nie dadzą rady.

Mitka waga dziala tak wpidujesz pod pierwszego uzytkowniks wzrost,wiek,plec....potem stajesz na takie metalowe plytki na boso i ona cie wazu..oblicza bmi..oblicza ilosc yluszczu i wody.
Jak narazie mi sie podoba . Podobno jest jakis wzor na obliczenie tluszczu ..sprobuje poszukac i porownam...
Dzieki za opis plytki.

A cwiczenia mel b ? Coś ktos? Ja szukam czegos latwiejszego na poczatek bo mam zadyszke od wchodzenia po schodach wiec moja forma poszla sie....... Daleko poszla .

reklama
A moze macie jakas zumbe do cwiczenia w domu. ?To takie przyjemne tanczenie bylo:) mysle ze dla poczatkujacego by bylo ok:)

Do góry