reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

Ale zescie naprodukowaly ;)
Dziewczynki kochane nie ma co sie nakrecaz z tym kto co pisze jak pisze itd... ilu miesieczne dziecko naprawde nie ma takiego znaczenia ;( bo np. Ja juz tez nie powinnam nic pisac bo mam 3 dzieci i tez powinnam pisac z mamami z 3 ;) grunt ti sie motyowowac !!!! I ja tu wchodze by znalesc swoja zagubiona motywacje ! Bo az mi glupio...i zle okropnie ze cwiczylam sobie pieknie codziennie ...i zaprzepascilam to ! Teraz mam znowu problem z pokarmem i odrazu irytacja wzrasta...wrr... nie chce przejsc na mm ale chce cwiczyc.

Tak wiec dziewczynki zakladamy dresiki na doopki i smigamy z cwiczeniami.

Ps ja mam 2 kulahopy i zbieraja kurz na szafie hahaha
Kupilam mate buty do cwiczen..ciezarki male mam.. od 0.5 kg do 3 chyba.

Dobranoc.

reklama
Akuku cwiczenia z 3 dzieci w domu to jest dopiero motywacja :eek: .
Szacun i wracaj do cwiczen, bo brakuje Twoich wpisow liczacych kolejne dni z Chodakowska :).

Kasia podobno (mój słomiany zapał nie pozwolił tego zweryfikować;-)) efekty są widoczne dość szybko, a już po miesiącu można odliczyć jakiś cm głównie z talii. Jak sobie czytałam na ten temat to dziewczyny pisały że 30 min dziennie już jest spoko, u nas chyba Agagsm kręciła troszkę dłużej więc może doda coś więcej:) Tak jak Kaczuszka pisała, są specjalne kółka z wypustkami masującymi i są one jeszcze lepsze, z tym że dzięki właśnie tym wypustkom trzeba zacząć kręcenie baaardzo ostrożnie, bo inaczej zawsze kończy się siniakami;-) Ja dużo dowiedziałam się też z tego forum:) KAFETERIA - Hula hop daje cuda!! D - Forum dla kobiet

Eve milo slyszec ze brakuje ;) ja mam tylko szanse na cwiczenia w domu jak Emil spi i dzieci w szkole lub wieczorami..ale kurde znowu ale...Emil spi strszanie zle w nocy w dzien tez duzo gorzej... dzis go karmilam z 10 razy ;( wieczorem musze lepic figurki bo nie wyschna do urodzin i bedzie kicha ;(
Najchetniej to bym poszla pobiegac bo kardio duzo spala ;) zaczne ciwczyc raz chodakowska raz mel b itd.. bo po 3 tyg z chodakowska moje cialo sie przyzwyczailo do konkretnych cwiczen i efekty byly male (ogolnie duze..ale w ostatnim tyg male) do tego problem z pokarmem...i decyzja ze przestaje cwiczyc na dni kilka...a to juz chyba miesiac i tak mysle ile cm mniej bym miala gdybym codziennie cwiczyla... glupia jestem noooo.

Akuku ja mam o tyle dobrze że biegam ze starszakiem i on mnie wyciąga i marudzi jak nie chcę. Tylko my marso biegi robimy bo my kuleczki, ale zwiększamy dystansy. Tylko u mnie problem z tym że biegać mogę jak połozę wieczorem średniaka i malucha, a w dzień odpada bo średnio 3 razy dziennie jeżdżę i wożę dzieci do szkoły, przedszkola, zajęcia dodatkowe. Kurcze a macie metdę na nietrzymanie moczu przy ćwiczenia (oprócz kegla)?

kurcze ja to hula-hopem chyba z 10 lat nie krecilam...ale moze tez sprobuje?:-)

akuku- ja ostatnio caly dzien w dresie,bo czekam az mlody zasnie i bede miala chwile na skalpel :-p a ty kochana dawaj czadu! moze tak mieszaj- skalpel I, II i wyzwanie- wtedy cwiczenia rozne beda i nie przyzwyczai sie organizm za szybko:-)

Ojej ojej, miało się zacząć od poniedziałku i się nie zaczęło. Tzn., żeby nie było, że nic nie zrobiłam to przeprowadziłam ocenę stanu mego aktualnego - trzeba poznać wroga ;-)
Pustiszi, Hope, jak tam?
Akuku, ja się właśnie trochę boję o mleko, tym bardziej, że bez ćwiczeń czuję, że msm tak na granicy jego potrzeb teraz... Ty ćwiczysz bezpośrednio po karmieniu?

ufff...dzisiejszy skalpel za mna... i powiem,ze jogging duzo pomaga...teraz cwiczenia na nogi robie bez zmeczenia :-) biegam narazie 3km dziennie bo brak czasu...ale powoli zwieksze dystans:tak:

Kasia ja skalpel na yt robie nie ma tam skalpel 2 i wyzwanie.

Yoanna jak cwiczylam to w czasie jak wiedzialam ze Emil bedzie spal minimum 3 godziny... a ze on tak ladnie spal od 9.30 do 13 to sobie cwiczylam ;) a po cwiczeniach sprzatalam..
A teraz mleka malo i jeszcze chorubsko mnie dopadlo ;(
Zamiast cwiczyc to pieke a potem jem...ehh
Dzis bede robic mini muffinki czekoladowe... bo chce je na urodziny zrobic a musze sprawdzic przepis hehe.

reklama
Do góry