reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

Ale zescie naprodukowaly ;)
Dziewczynki kochane nie ma co sie nakrecaz z tym kto co pisze jak pisze itd... ilu miesieczne dziecko naprawde nie ma takiego znaczenia ;( bo np. Ja juz tez nie powinnam nic pisac bo mam 3 dzieci i tez powinnam pisac z mamami z 3 ;) grunt ti sie motyowowac !!!! I ja tu wchodze by znalesc swoja zagubiona motywacje ! Bo az mi glupio...i zle okropnie ze cwiczylam sobie pieknie codziennie ...i zaprzepascilam to ! Teraz mam znowu problem z pokarmem i odrazu irytacja wzrasta...wrr... nie chce przejsc na mm ale chce cwiczyc.

Tak wiec dziewczynki zakladamy dresiki na doopki i smigamy z cwiczeniami.

Ps ja mam 2 kulahopy i zbieraja kurz na szafie hahaha
Kupilam mate buty do cwiczen..ciezarki male mam.. od 0.5 kg do 3 chyba.

Dobranoc.

reklama
Akuku cwiczenia z 3 dzieci w domu to jest dopiero motywacja :eek: .
Szacun i wracaj do cwiczen, bo brakuje Twoich wpisow liczacych kolejne dni z Chodakowska :).

Kasia podobno (mój słomiany zapał nie pozwolił tego zweryfikować;-)) efekty są widoczne dość szybko, a już po miesiącu można odliczyć jakiś cm głównie z talii. Jak sobie czytałam na ten temat to dziewczyny pisały że 30 min dziennie już jest spoko, u nas chyba Agagsm kręciła troszkę dłużej więc może doda coś więcej:) Tak jak Kaczuszka pisała, są specjalne kółka z wypustkami masującymi i są one jeszcze lepsze, z tym że dzięki właśnie tym wypustkom trzeba zacząć kręcenie baaardzo ostrożnie, bo inaczej zawsze kończy się siniakami;-) Ja dużo dowiedziałam się też z tego forum:) KAFETERIA - Hula hop daje cuda!! D - Forum dla kobiet

Eve milo slyszec ze brakuje ;) ja mam tylko szanse na cwiczenia w domu jak Emil spi i dzieci w szkole lub wieczorami..ale kurde znowu ale...Emil spi strszanie zle w nocy w dzien tez duzo gorzej... dzis go karmilam z 10 razy ;( wieczorem musze lepic figurki bo nie wyschna do urodzin i bedzie kicha ;(
Najchetniej to bym poszla pobiegac bo kardio duzo spala ;) zaczne ciwczyc raz chodakowska raz mel b itd.. bo po 3 tyg z chodakowska moje cialo sie przyzwyczailo do konkretnych cwiczen i efekty byly male (ogolnie duze..ale w ostatnim tyg male) do tego problem z pokarmem...i decyzja ze przestaje cwiczyc na dni kilka...a to juz chyba miesiac i tak mysle ile cm mniej bym miala gdybym codziennie cwiczyla... glupia jestem noooo.

Akuku ja mam o tyle dobrze że biegam ze starszakiem i on mnie wyciąga i marudzi jak nie chcę. Tylko my marso biegi robimy bo my kuleczki, ale zwiększamy dystansy. Tylko u mnie problem z tym że biegać mogę jak połozę wieczorem średniaka i malucha, a w dzień odpada bo średnio 3 razy dziennie jeżdżę i wożę dzieci do szkoły, przedszkola, zajęcia dodatkowe. Kurcze a macie metdę na nietrzymanie moczu przy ćwiczenia (oprócz kegla)?

kurcze ja to hula-hopem chyba z 10 lat nie krecilam...ale moze tez sprobuje?:-)

akuku- ja ostatnio caly dzien w dresie,bo czekam az mlody zasnie i bede miala chwile na skalpel :-p a ty kochana dawaj czadu! moze tak mieszaj- skalpel I, II i wyzwanie- wtedy cwiczenia rozne beda i nie przyzwyczai sie organizm za szybko:-)

Ojej ojej, miało się zacząć od poniedziałku i się nie zaczęło. Tzn., żeby nie było, że nic nie zrobiłam to przeprowadziłam ocenę stanu mego aktualnego - trzeba poznać wroga ;-)
Pustiszi, Hope, jak tam?
Akuku, ja się właśnie trochę boję o mleko, tym bardziej, że bez ćwiczeń czuję, że msm tak na granicy jego potrzeb teraz... Ty ćwiczysz bezpośrednio po karmieniu?

ufff...dzisiejszy skalpel za mna... i powiem,ze jogging duzo pomaga...teraz cwiczenia na nogi robie bez zmeczenia :-) biegam narazie 3km dziennie bo brak czasu...ale powoli zwieksze dystans:tak:

Kasia ja skalpel na yt robie nie ma tam skalpel 2 i wyzwanie.

Yoanna jak cwiczylam to w czasie jak wiedzialam ze Emil bedzie spal minimum 3 godziny... a ze on tak ladnie spal od 9.30 do 13 to sobie cwiczylam ;) a po cwiczeniach sprzatalam..
A teraz mleka malo i jeszcze chorubsko mnie dopadlo ;(
Zamiast cwiczyc to pieke a potem jem...ehh
Dzis bede robic mini muffinki czekoladowe... bo chce je na urodziny zrobic a musze sprawdzic przepis hehe.

reklama
Do góry