reklama
kamag jest ciezko, to prawda, ale musisz cos poswiecic i znalezc godzine dla siebie.
a ile coreczka ma wieku? (przepraszam- nie widze suwaczkow w tel.), wysypiasz sie nocami?
ja dzis mam silke i jak tak piszecie, ze nie macie zakwasow to Wam zazdroszcze- ja za namowa meza zrobilam 3 serie wykrokow z 10 kg na reke i pupe mi urywa do dzis .....a powinnam byc w formie, bo wieczorem bije swoj rekord w martwym ciagu .
Diete dzis zawalilam, ale taki wredny dzien, ze musialam....nie dalo sie inaczej .
a ile coreczka ma wieku? (przepraszam- nie widze suwaczkow w tel.), wysypiasz sie nocami?
ja dzis mam silke i jak tak piszecie, ze nie macie zakwasow to Wam zazdroszcze- ja za namowa meza zrobilam 3 serie wykrokow z 10 kg na reke i pupe mi urywa do dzis .....a powinnam byc w formie, bo wieczorem bije swoj rekord w martwym ciagu .
Diete dzis zawalilam, ale taki wredny dzien, ze musialam....nie dalo sie inaczej .
vinga89
mamusia syneczków
u mnie czas by się znalazł... tylko sił brak. strasznie się wkurzam, bo tak lubiłam te ćwiczenia, tak się dobrze czułam gdy ćwiczyłam. teraz mam taką niemoc, że najlepiej bym się położyła i spała
Ja mialam dzis 24 dzien cwiczen wprawdzie nie zawsze udawalo mi sie cwiczyc codziennie cwicze z mel b 10 na brzuch i 10 na posladki czasem dokladam abs lub nogi nic na sile i dieta (czylibrak sllodyczy i niezdrowych rzeczy ) no i z wagi 82.8 mam teraz 75.8 kg czyli na minusie 7 kg jeszcze napewno 16 kg mnie czeka tak do 60 a jak bedzie determinacja to chcem zejsc do 55
Ja dzisiaj połowe zrobilam brzuski zrobie pozniej.
siva wklej tez tutaj ten link na bikini.
Blue to niezle jestes zdeterminowana, fajnie Ci leca te kilogramy a ile ty masz wzrostu?
Jatez chialabym 60 ale 62 tyle co przed ciaza to juz byloby super.
siva wklej tez tutaj ten link na bikini.
Blue to niezle jestes zdeterminowana, fajnie Ci leca te kilogramy a ile ty masz wzrostu?
Jatez chialabym 60 ale 62 tyle co przed ciaza to juz byloby super.
reklama
siva
Fanka BB :)
Ja już po porannym treningu, co prawda na raty, bo Lena miała problem z cierpliwością ;-) wieczorem zrobię jeszcze brzuch i skalpel. Mi do wagi sprzed ciąży został 1 kg a do wymarzonej 8 kg ;-) jestem niska 158 cm więc u mnie każdy kilogram na wagę złota
Poniżej link dla Was do wykorzystania ;-)
Wydarzenia Archives - Tips For Women
Poniżej link dla Was do wykorzystania ;-)
Wydarzenia Archives - Tips For Women
Ostatnia edycja:
Podziel się: