reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

Hejka,
Ja już brzuch poćwiczyłam, po południu robię wyzwanie bikini a wieczorem skalpel ;) Jeszcze kilka dni i może obudzę się bez zakwasów :) I pomyśleć, że ćwiczę już piąty tydzień...

reklama
Aiva ja nie mam zakwasow jiz..a cwiczE 3 tyg.. ja narazie robie skalpel sprin w miejscu i pajace...jak dzieci wroca do szkoly to doloze jeszcze cos ;) a to wyzwanie bikini to co to ? Masz linka?

Kurcze ja codziennie obiecuje sobie ze od jutra znajde czas.... I co? I nici. Nie moge znaleść pol godziny. A po 22 jak już **Paulina spi to nie mam sily na nic. :(

Akuku, do wyzwania bikini zaprosiłam Cie na FB. Tam jest link do strony, gdzie znajdziesz filmy z treningiem na każdy dzień :-) Polecam! Ja zakwasy mam właśnie po tych ćwiczeniach ;-)

kamag jest ciezko, to prawda, ale musisz cos poswiecic i znalezc godzine dla siebie.
a ile coreczka ma wieku? (przepraszam- nie widze suwaczkow w tel.), wysypiasz sie nocami?

ja dzis mam silke i jak tak piszecie, ze nie macie zakwasow to Wam zazdroszcze- ja za namowa meza zrobilam 3 serie wykrokow z 10 kg na reke i pupe mi urywa do dzis :eek: .....a powinnam byc w formie, bo wieczorem bije swoj rekord w martwym ciagu :).

Diete dzis zawalilam, ale taki wredny dzien, ze musialam....nie dalo sie inaczej ;).

u mnie czas by się znalazł... tylko sił brak. strasznie się wkurzam, bo tak lubiłam te ćwiczenia, tak się dobrze czułam gdy ćwiczyłam. teraz mam taką niemoc, że najlepiej bym się położyła i spała

Ja mialam dzis 24 dzien cwiczen wprawdzie nie zawsze udawalo mi sie cwiczyc codziennie ;) cwicze z mel b 10 na brzuch i 10 na posladki czasem dokladam abs lub nogi nic na sile i dieta (czylibrak sllodyczy i niezdrowych rzeczy ) no i z wagi 82.8 mam teraz 75.8 kg czyli na minusie 7 kg ;) jeszcze napewno 16 kg mnie czeka tak do 60 a jak bedzie determinacja to chcem zejsc do 55 ;)

Ja dzisiaj połowe zrobilam brzuski zrobie pozniej.

siva wklej tez tutaj ten link na bikini.

Blue to niezle jestes zdeterminowana, fajnie Ci leca te kilogramy a ile ty masz wzrostu?
Jatez chialabym 60 ale 62 tyle co przed ciaza to juz byloby super.

reklama
Ja już po porannym treningu, co prawda na raty, bo Lena miała problem z cierpliwością ;-) wieczorem zrobię jeszcze brzuch i skalpel. Mi do wagi sprzed ciąży został 1 kg a do wymarzonej 8 kg ;-) jestem niska 158 cm więc u mnie każdy kilogram na wagę złota :p
Poniżej link dla Was do wykorzystania ;-)

Wydarzenia Archives - Tips For Women

Ostatnia edycja:
Do góry