reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

reklama
Pustiszi- dobre to! :-)

A to fotki efektów...jak narazie tylko 12 cm z calego ciala, wiec wolno spada, ale tendencja spadkowa jest! :tak: i skora jedrniejsza, a to po porodzie bardzo mile widziane:-p
P_20140410_094739.jpgP_20140410_094750.jpg

Załączniki

• P_20140410_094739.jpg
    P_20140410_094739.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 68
  • P_20140410_094750.jpg
    P_20140410_094750.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 64
super dziewczyny
Siva ile teraz ważysz - bo mamy podobny wzrost?
Masz rację - jak jesteś niska to każdy kg widać poczwórnie. Ja mam jeszcze duży biust i ostatnio łatwiej mnie przeskoczyć niż obejść :)

Kasia gratulacje! Brzuch nie wystaje :) ....ja też muszę się zmobilizować i zrobić zdjęcia po świętach. A tak z ciekawości spytam- idą Ci obwody głownie czy waga też? Ja na początku miałam tak, że waga praktycznie stała (gdy pas poleciał 10 cm to straciłam ok. 1 kg)

Po wczorajszym treningu moje tricepsy odpadają...auć :rofl2:. Ale stało się - małe moje marzenie spełnione- wzięłam wczoraj 5 powtórzeń po 60 kg w martwym ciągu :-):-).

[video=youtube;marVSO2HgdY]https://www.youtube.com/watch?v=marVSO2HgdY[/video]

a tu filmik nakręcony miesiąc temu 10x40 kg (sorki, że bokiem). Wklejam, żeby było wiadomo, co to jest ten martwy ciąg :happy2:.

Ostatnia edycja:
eve- waga praktycznie stoi w miejscu...moze jakis kg roznicy widze...ale wazne,ze obwody sie zmieniaja:-) i kurcze podziwiam;-) musisz miec silne rece- z noszeniem dziecka problemu pewnie nie masz:-p

pustiszi- chetnie bym pomogla-jakbym mogla:-)

Kasia co prawda to prawda- wagi na czole nie nosimy, a obwody golym okiem widac :).

Rece niestety slabe, ale ledzwia mocne- to prawda odkad cwicze to zdarza mi sie trzymac moj 10 kg skarb cala msze na rekach, wnosic ja z wozkiem (razem 25 kg) po schodach, a ostatnio z mezem przenosilam 100 kg fotel bez uszczerbku na honorze.
Ale co najwazniejsze pozbylam sie bolow ledzwi (a mialam takie promieniujace do nog, ze nie moglam chodzic).

eve- a kiedy urodzilas swoje malenstwo?:-) a z wozkiem to tez po schodach musze nosic...ale u mnie to w czesciach,bo razem nie daje rady:-p

reklama
Do góry