P
reklama
kasia150491
Mamusia synusia:)
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
super dziewczyny
Siva ile teraz ważysz - bo mamy podobny wzrost?
Masz rację - jak jesteś niska to każdy kg widać poczwórnie. Ja mam jeszcze duży biust i ostatnio łatwiej mnie przeskoczyć niż obejść
Siva ile teraz ważysz - bo mamy podobny wzrost?
Masz rację - jak jesteś niska to każdy kg widać poczwórnie. Ja mam jeszcze duży biust i ostatnio łatwiej mnie przeskoczyć niż obejść
Kasia gratulacje! Brzuch nie wystaje ....ja też muszę się zmobilizować i zrobić zdjęcia po świętach. A tak z ciekawości spytam- idą Ci obwody głownie czy waga też? Ja na początku miałam tak, że waga praktycznie stała (gdy pas poleciał 10 cm to straciłam ok. 1 kg)
Po wczorajszym treningu moje tricepsy odpadają...auć . Ale stało się - małe moje marzenie spełnione- wzięłam wczoraj 5 powtórzeń po 60 kg w martwym ciągu :-):-).
[video=youtube;marVSO2HgdY]https://www.youtube.com/watch?v=marVSO2HgdY[/video]
a tu filmik nakręcony miesiąc temu 10x40 kg (sorki, że bokiem). Wklejam, żeby było wiadomo, co to jest ten martwy ciąg .
Po wczorajszym treningu moje tricepsy odpadają...auć . Ale stało się - małe moje marzenie spełnione- wzięłam wczoraj 5 powtórzeń po 60 kg w martwym ciągu :-):-).
[video=youtube;marVSO2HgdY]https://www.youtube.com/watch?v=marVSO2HgdY[/video]
a tu filmik nakręcony miesiąc temu 10x40 kg (sorki, że bokiem). Wklejam, żeby było wiadomo, co to jest ten martwy ciąg .
Ostatnia edycja:
P
Pustiszi
Gość
kasia.... - daj trochę tych efektów spadkowych
kasia150491
eve- waga praktycznie stoi w miejscu...moze jakis kg roznicy widze...ale wazne,ze obwody sie zmieniaja:-) i kurcze podziwiam;-) musisz miec silne rece- z noszeniem dziecka problemu pewnie nie masz
pustiszi- chetnie bym pomogla-jakbym mogla:-)
pustiszi- chetnie bym pomogla-jakbym mogla:-)
Kasia co prawda to prawda- wagi na czole nie nosimy, a obwody golym okiem widac .
Rece niestety slabe, ale ledzwia mocne- to prawda odkad cwicze to zdarza mi sie trzymac moj 10 kg skarb cala msze na rekach, wnosic ja z wozkiem (razem 25 kg) po schodach, a ostatnio z mezem przenosilam 100 kg fotel bez uszczerbku na honorze.
Ale co najwazniejsze pozbylam sie bolow ledzwi (a mialam takie promieniujace do nog, ze nie moglam chodzic).
Rece niestety slabe, ale ledzwia mocne- to prawda odkad cwicze to zdarza mi sie trzymac moj 10 kg skarb cala msze na rekach, wnosic ja z wozkiem (razem 25 kg) po schodach, a ostatnio z mezem przenosilam 100 kg fotel bez uszczerbku na honorze.
Ale co najwazniejsze pozbylam sie bolow ledzwi (a mialam takie promieniujace do nog, ze nie moglam chodzic).
kasia150491
eve- a kiedy urodzilas swoje malenstwo?:-) a z wozkiem to tez po schodach musze nosic...ale u mnie to w czesciach,bo razem nie daje rady
reklama
kasia150491
tak, zgadza sie- ja nie wierze,ze juz trzy msc od porodu minely...mam wrazenie,ze to wczoraj bylo;-)
Podziel się: