reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

reklama
dziewczyny, no nie cwiczylam wczoraj, dzisiaj zaczne. Wlasciwie zaraz zaczynam, tylko jeszcze strzele sobie fotke jak Wy, zeby widziec czy sa pozniej efekty.Wymiary juz spisalam.

a czy mogłybyscie wpisywac Wasze wyniki, obok tych pierwszych wymiarow, to byloby dla mnie bardziej czytelne i motywujace. Jak Wam sie chce oczywiscie.:-):-)

No wiec tak :
Waga 71 kg , wzrost 172 cm.
Brzuch-96
Talia-82
Biodra- 104
Udo-60!!
Łydka-37
Wszystko w najgrubszych miejscach, brzuch ,biodra , uda to moje priorytety, biust moze zostac taki jaki jest:tak:

Sylka, to muszę Cie zmartwić, bo najpierw zejdzie z cycków :p
Ogólnie wizualnie najpierw będzie widać po twarzy (mi już widać kości policzkowe), potem biust a dopiero na szarym końcu, to o co nam najbardziej chodzi :-(
Dziś mój A zauważył, że "brzuszek Ci ładnie zleciał"
Mój cel jest taki, żeby latem założyć bikini i żeby on wtedy zbierał szczękę z piasku B-)

Siva to orawda mi schodzi z bioder bistu a najbardziej pod biustem... przez co malejacy brzuch nadal wyglada nieproporcjonalnie... z twarzy pierwsze jakbysmy ja glownie cwiczyly..haha

Troche mozna kombinowac z cwiczeniami klatki, zeby miesnie troche "wypchnely" biust i optycznie ujedrnily...no szkoda, ze sie nie da tak rozparcelowac tego tluszczu wg. uznania :D.

Na poczatku lecialo mi z pasa, bioder i (pierwszy raz w zyciu) z udek. Teraz widze, ze zaczyna zjadac mi ramiona i biust.

A ile razy dziennie cwiczycie? No ja szczerze wolalbym ten biust zachowac, bo teraz przy karmieniu jest normalnej wielkosci, wczesniej mialam za maly..no ale nie da sie wszystkiego w sumie najwaznijesze biodra brzuch uda..jak ten biust zejdzie to trudno:crazy:

Sylka..ile razy dziennie? :eek:

Moim zdaniem kilka razy dziennie to moga trenowac zawodowi sportowcy z wysokim poziomem wytrenowania (i to w glownej mierze na srodkach wspomagajacych).
W sporcie wieciej nie zawsze znaczy lepiej.
Miesnie potrzebuja czasu na regeneracje, organizm na odpoczynek, zeby cwiczenia przynosily dobry efekt w postaci palenia tluszczu (w przeciwnym razie dochodzi do rozpadu miesni- rzecz jasna tez leci sie z wagi...jeszcze szybciej niz w przypadku utraty tluszczu...tylko czy o to chodzi?).

Ja zaczynalam 2/ tydz, po 2 miesiacach 3/tydz, po kolejnych dwoch dolozylam jeden dzien biegania. Ale tez od poczatku robilam ciezkie treningi, z obciazeniem.

Jezeli zaczyna sie cwiczenia od 7x w tyg. to czym zaskoczyc organizm za 2 msc, kiedy efekty zaczna spadac?

reklama
tak zapytalam dla pewnosci, bo jak wczoraj zaczelam to nie skonczylam, nie dalam rady, sa cwiczenia ktorych nie daje rady wykonac do konca.

Do góry