reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

Inomama Ty chudzinko mnie lepiej nie denerwuj! Jak bym miała taką figurę jak Ty to ptasie jadłabym na śniadanie :p o ile Szefowa nie miałaby alergii ;-)
Ja już dziś też po ćwiczeniach i godzinnym spacerku na dokładkę. No i spacer drwala na masę, tzn. wnoszenie gondoli z zawartością na trzecie piętro :p

reklama
A ja nic slodkiego nie moge a pragnelabym baaaardzo choć czekoladke :) ale niestety ta skaza malej wychodzi przez byle go....no. Ostatnio chcialam sprobowac czy nie moge nic kompletnie czy moze cokolwiek w malej ilosci i zjadłam 1/3 paczka. I mala na drugi dzien cala buzia w plackach :/ wiec ja ze slodyczy to tylko zelki od czasu do czasu...

Anbas, ja też nie mogę, ale raz w tygodniu pieke szarlotke sypaną, taką bez masła i bez jajek. Jest naprawdę pyszna!

Dobra....zabieram sie na powaznie za diete "od dzis" :p- wracam do wyliczania kalorii i bialka w diecie.
Do silki 3x w tyg, dokladam bieganie 1/tydz. Bede sie starac uruchomic spacery.

Troche sie wczoraj podnioslam na duchu- bylam na badaniu skladu ciala- wyliczyli mi wiek metaboliczny na 22 lata (8 mniej niz mam ;)) wiec stwierdzilam, ze warto sie starac jeszcze wiecej, zeby byc zdrowszym!

I woda....nie wiem- Wy tez macie takie problemy z piciem wody? Ciagle o tym zapominam :(.

Eve - o tak! wody nie lubie i sie zmuszam - ble! gdzie moge sobie zmierzyc wiek???? bo nie wierze metryce wcale!

a ja dzis na wadze 47! wiedzialam, ze te głupie tabletki tak mi nie pozwalaly chudnac!

Inomama gratuluje wagi :). Ja przy swoim wzroscie nie mam co o takij marzyc...i w ogole slyszalam o takiej tylko w basniach o ksiezniczkach ;).

Ja badalam w jakim CentrumPromocjiZdrowia- z polecenia, za darmoszke :).

reklama
my robiłyśmy z pracy takie badania dla aptek i przychodni ... dobrze motywują.... ale kłamia że aż szkoda mi ludzi było co sie badały

Do góry