reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

Anbas, super :) Gratuluje :) I widzisz, od razu motywacja wrocila :)

Kiedys czytalam fajny artykul o wracaniu do formy po ciazy, ze teraz jest duze cisnienie, zeby wygladac jak przed ciaza najlepiej po wyjsciu ze szpitala, ze to przez to celebrytki widziane w tv i internecie. A one maja na sobie bielizne obciskajaca, sztab trenerow itp.

I bardzo madre zdanie, nasze cialo w ciazy zmienialo sie 9 miesiecy, kochajmy je na tyle, zeby mu dac minimum tyle samo czasu na powrot do normy. I cieszmy sie tym powrotem, doceniajmy fakt, ze nam sie chce majac maluszka w domu i nic na sile :)
jesli mamy czas i ochote na cwiczenia, super, jesli nie, mozna napic sie kawy inki i poczytac/pointernetowac/poogladac TV :)
I tez bedzie dobrze ;)

A ja dzis mialam ochote na skalpela i zrobilam :) pol sama, potem maluch sie obudzil i drugie pol juz z nim w roli widza na bujaczku. Smial sie ze mnie, zreszta mu sie nie dziwie, bo nienajlepiej mi to wychodzi, a i tak lepiej niz za 1szym razem :)

Akuku, a moze powinas juz przejsc na killera, albo turbo? Podobno daja wiekszego kopa niz skalpel, a sporo trudniejsze :)

reklama
Eve- a wg mnie ćwiczenia z chodakowska to sa czary mary:-) bo cwicylam juz różne zestawy,ale żaden nie daje tak dobrych efektów tak szybko:-)

Wczoraj dostaliśmy zaproszenie ns ślub 10 mają, wiec moja motywacja podskoczyła teraz do 1000%:-)

Mirka nie wiem czy dam rade z killerwm czy turbo..jestem po 7 operachach na bidra.. 3 ciaze po 2 nie cwiczylam.. kondycja niemal zerowa... bo jest lepiej ale... wczoraj tylko brzuszki robilam bo ten torert I o 1 w nocy juz sily nie mialam...
Teraz zrobie skalpel ..moze sprobuje killera za kilka dni ;)

Mirka ja lezac na brzuchu nie podnosze tak wysoko nog jak ewka haha. Nje dam rady..robie najwyzej jak potrafie...ale prawie ze nogami po podlodze tre haha

A ja dzis sie obzarlam slodyczami jak dzika swinia...hahahaha no nic ide spalac na cwiczeniach...

Anbas Na mnie te alergicNie dziala jak tu chudzinki pisza ze shudnac musza haha. Ja jak cwiczyc nie bede to bede szersza niz wyzsza..daleko mi nie brakuje hehe

Widzisz Anbas sa rezultaty ; )

Ide cwiczyc..wiecie wczoraj tylko brzuszki I juz siw czuje jakbym sie poddala... wiwc dupka w troki dres I ide sie pocic...

reklama
Akuku, ja też od wczoraj robię skalpel II bo jednak jest krótszy niż skalpel wyzwanie i łatwiej mi znaleźć na niego czas. Dodatkowo robię brzuch z Mel B i squat wyzwanie na nogi i pośladki.
Powiem Wam, że czuję się świetnie jak spoglądam w lustro i widzę jak moje ciało się zmienia :p

Do góry