reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

Jezu dziewczyny ja chyba zakupy bede internetowo robic... bo jak wczoraj mnie m wkurzyl I poszlam dk sklepu to nakupowalam smieci..I teraz kusza .
Dzici pilnuje by duzo slodyczy nie jadly a sama siebie nie potrafie upilnowac ..co ze mnie za przyklad?? Masakra..

reklama
Ja już dziś po ćwiczeniach ;-) może wieczorem uda mi się jeszcze trochę pofikać :p a teraz zajadam jabłko bo mnie głód dopadł :-D

Chlopcy spia, a ja sobie pocwiczylam, powiem wam ze niedosc ze lepiej mi to idzie to supervsie czuje po treningu...dzis 7 dzien ..jutro sie mierze..szkoda ze wagi nie mam...ale z drugiej strony na wadze moze nie spadac a cm tak bo jednak miesnie ciezsze niz tluszcz i wiszaca skora ktora trzeba ujedrnic... w lustrze juz widze jakas roznice...brzuch wisi ale jest nieco mniejszy.
Pierwszy trening to ja miesni brzucha nie umialam napiac hehe, a teraz juz coraz lepiej.,.choc zakwasow juz nie mam... jak juz nie bede sie tak meczyc zaczne cwiczyc turbo spalanie albo kilera ;) a u was jak z cwiczeniami ?? Dumna jestem z siebie ze mimo zmeczenia po calym dniu mam sile cwiczyc...no i dzis dluzej pocwiczylam wieczorem, bo z reguly tylko brzuszki robilam a dzis calynskalpel z tym ze jak niektore cwiczenia powtarza sie 2 razy to ja niektore z nich tylko raz robilam... ale rano bylo bez "oszustw"

Ja musze sobie pas neoprenowy kupic czy jak sie to nazywa...Marika kiedys pisala... i wlasnie do spania i do caiczen bede uzywac...codziennie po prysznicu robie sobie tez masaz olbas oilem i takim masazerem.

Akuku, gratulacje! Ja się wczoraj zmierzyłam i w pasie mam 2 cm mniej po 3 tyg ćwiczeń. Pierwszy tydzień ćwiczyłam 5 dni, drugi 4 cz tym chyba dobije do 5 ;-) czuję się też lepiej i to jest najważniejsze ;-) a dziś znowu piękna pogoda, więc aktywność na świeżym powietrzu wskazana :p

A wiec tak..po tyg cwiczen.
Brzuch -4cm
Talia-3cm
Udo-bez zmian
Ramie-1cm
Biodra-4cm
Pupa-1cm
Lydka-1cm
Biust-2cm
Pod biustem-3cm

Akuku superrrrrr!!!!!! Gratulacje!!!

Ja u siebie efektow nie widze :( i juz mi sie odechciewa cwiczyc :( I taki to u mnie zapał wlasnie ze jak sie zdoluje to bedzie koniec :(

reklama
Akuku również gratuluję:) Oby tak dalej:)

Anbas nie poddawaj się! Jeszcze troszkę i zobaczysz efekty (chociaż może nie powinnam tego pisać, ale doradzał kocioł garnkowi - ja mam tak słomiany zapał że szkoda gadać;-) - tak czy tak twierdzę że teraz po prostu robię przerwę, ale tak w ogóle to ćwiczę;-))

Do góry