reklama
P
Pustiszi
Gość
analizatorem i laserowo masa wzrost tkanka tłuszczowa woda wiek itd wszystko analizowało..szacuje wiek... po czym krotkie wywiady... dawałyśmy recepte na lepsze jutro (oczywiście zalezy na co bylysmy nastawione suplementacja zdrowego zycia, badz reklama nowo otwartego klubu fitness apteki albo po prostu "zamawiały" nas przychodnie.... i tez za free
tak samo nigdy nie pojde do dziewczyny stojacej w drogerii czy aptece która niby bada włosy czy cere ...
tak samo nigdy nie pojde do dziewczyny stojacej w drogerii czy aptece która niby bada włosy czy cere ...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Eve - o tak! wody nie lubie i sie zmuszam - ble! gdzie moge sobie zmierzyc wiek???? bo nie wierze metryce wcale!
a ja dzis na wadze 47! wiedzialam, ze te głupie tabletki tak mi nie pozwalaly chudnac!
Inomama i ty mi piszesz ze tak się nie godzi wyglądać po porodzie??? :O Ja w życiu tyle ważyć nie będę!!!
Chociaż przy moich 170cm to pewnie źle bym z taką wagą już wyglądała
anbas
Mamusia Kubusia
A idzcie wy wszystkie w..... Ja tu chce sie pochwaluc ze troche jednak schudlam po tych cwiczeniach i co tu widze? Jedna 47kg a druga ledwie pare kg wiecej tylko... A ja prawie 2 RAZY wiecej i jak tu kurna zyc panie premierze ;p
Chcialam sie "pochwaluc" ze kolejny trening zaliczony ale po waszych wpisach to mi sie czekolady chce tylko. Gdyby nie ta skaza....
Chcialam sie "pochwaluc" ze kolejny trening zaliczony ale po waszych wpisach to mi sie czekolady chce tylko. Gdyby nie ta skaza....
P
Pustiszi
Gość
ja też wchodząc tu sie dziwie ze jest tyle łakoci w sklepach a tu tylko o wodzie i wodzie heheh żartuje le swoja droga ja zaczne cos robic po antybiotyku bo poki co mam tampony w nosie i poczekam do maja bo ja jeszcze u gin nie bylam a po ćwi mnie podbrzusze boli cudnie ale nie zakwasowo
Pustiszi a sa jakies obiektywne metody pomiarow poza pokrojeniem sie i zwazeniem "na czesci"?
Wiekszosc tych parametrow da sie policzyc z ogolnodostepnych wzorow w necie i nie trzeba do tego zadnych urzadzen.
Wazne, zeby kolejne pomiary robic w ten sam sposob i wtedy sie widzi czy cos zmienia sie na lepsze.
A z ta reklama klubow fitness i supli to super sprawa- takich inicjatyw trzeba nam tak bym chciala, zeby ktos przekonal moich rodzicow i tesciow do takich rzeczy.
Ja tu jestem pelnoprawnie - mam 68kg przy 170 cm wzrostu, w pasie ok 73cm. Od dzis na nowo na diecie- do tej pory wcielam jajecznice z 4 jaj na szynce z kromka chleba i serek Miechow truskawkowy. To jeszcze zostal schab z warzywami na obiad i mix serka wiejskiego z jog. nat i bialkiem. Mniam .
Treningowo dzis tylko spacery .
Byle wytrwac ....i oprzec sie tej gorze slodyczy w lodowce.
Wiekszosc tych parametrow da sie policzyc z ogolnodostepnych wzorow w necie i nie trzeba do tego zadnych urzadzen.
Wazne, zeby kolejne pomiary robic w ten sam sposob i wtedy sie widzi czy cos zmienia sie na lepsze.
A z ta reklama klubow fitness i supli to super sprawa- takich inicjatyw trzeba nam tak bym chciala, zeby ktos przekonal moich rodzicow i tesciow do takich rzeczy.
Ja tu jestem pelnoprawnie - mam 68kg przy 170 cm wzrostu, w pasie ok 73cm. Od dzis na nowo na diecie- do tej pory wcielam jajecznice z 4 jaj na szynce z kromka chleba i serek Miechow truskawkowy. To jeszcze zostal schab z warzywami na obiad i mix serka wiejskiego z jog. nat i bialkiem. Mniam .
Treningowo dzis tylko spacery .
Byle wytrwac ....i oprzec sie tej gorze slodyczy w lodowce.
Ostatnia edycja:
P
Pustiszi
Gość
sama widzisz ze nie trzeba urzadzen tylko kopa w dupe.... a ludzie chodza i dostaja wiatru w żagle po tym praniu mózgu
Na kazdego dziala co innego- jeden oglada filmiki motywacyjne na YT, drugi oglada metamorfozy, trzeci chce byc lepszy od sasiada z klatki obok, a czwarty idzie sie zbadac i kupuje stos supli- jezeli wiaze sie to ze zmiana trybu zycia i nawykow zywieniowych to tylko sie cieszyc.
Lepsze to niz czekac na zawal w spokoju sumienia .
Ja np. niespecjalnie lubie Chodakowska- jej treningi to zadne czary-mary, ale mobilizuje tysiace Polek, zeby o siebie dbaly, cwiczyly i to jest piekne .
Lepsze to niz czekac na zawal w spokoju sumienia .
Ja np. niespecjalnie lubie Chodakowska- jej treningi to zadne czary-mary, ale mobilizuje tysiace Polek, zeby o siebie dbaly, cwiczyly i to jest piekne .
P
Pustiszi
Gość
Nooo ... tak tak
reklama
anbas
Mamusia Kubusia
Spieszę doniesc ze wchodze do moich ulubionych dzinsow!!! Yupiiiiiiii Co prawda jeszcze sa upiete tu i owdzie ale sie dopinam i moge nawet usiasc hihihi A miesiac temu wchodzilam do polowy ud. Wiec tym bardziej sie ciesze!!! Jednak te cwiczenia + niemożność jedzenia nic pochodzenia mlecznego dziala
Podziel się: