reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

Mała poprawka ;) właśnie sprawdziłam swoje wymiary sprzed 2 tyg. i mam tak:
talia - 3 cm
brzuch - 6 cm

Jest super :)

reklama
Siva supr wynik.

Anbas nie podsawaj sie. Mi szybko traz schodzi ale eszcze ponad 20 cm z brzucha musze zgubic..teraz cwicze mimo @..nie poddam sie j Ty tez tego nie rob... zobaczysz rezultaty..daj sobie miesiac !!

Anbas, dasz radę! Tylko się nie dołuj B-)
Ja dziś zaliczyłam dzień aktywności na świeżym powietrzu. Ćwiczyć w domu już nie będę, bo dostała biegunkę, boli mnie żołądek i mam podwyższoną temp.

jezis. zrobilam ten skalpel
Po raz pierwszy, planuje robic 3-4 x tygodniowo, wiecej nie dam rady, bo jednak wole biegac ;)

Potrafie 10km przebiec bez wiekszego wysilku, a 40 min skalpela mnie zalatwilo na maxa!
Czy wy tez robicie tak, ze jak Chodakowska podnieie noge prosta do gory to wy macie zgieta i tylko troche podniesiona? Czy tylko ja jestem taka ofiara?
A to cwiczenie na posladki, jak sie lezy na brzuchu i podnosi nogi 2 do gory, mnie sie udalo oderwac uda od ziemi na sekunde doslownie.

Po ilu sesjach bedzie lepiej ;) ? mam na mysli, jakosciowe wykonanie cwiczen lepiej?

Uff, jak pomysle o zakwasach jutro, a mam wizyte i gin, pewnie nie dam rady wejsc na fotel ;)
Alez ta Ewcia ma figurke boska.

reklama
ja paczke biszkoptow i 1/4 ptasiego mleczka :) zjadlam bym wiecej plasiego mleczka, ale maz mi schowal :/ to jak nalog dla mnie ;)
A po cwiczeniach musze sie wzmocnic :tak:

Do góry