reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

reklama
Kasiulla- ja tez już wprowadziłam serek naturalny (właśnie z pątnicy:-) ) i jogurt danone. Martynce bardzo smakowało (ale jej wszystko smakuje:tak: ) i nie było żadnych sensacji...

dzis wieczorem chce dac Emi butle z łaciatym:tak:
konczy mi sie mleko w prozku powoli chce wprowadzic zwykłe kartonowe łaciate3,2% zobaczymy jak nam pojdzie:-)

a ja się trochę boję dać jogurt bo już trzy razy próbowałam w dużych odstępach czasu i choć Maksowi smakował, bo jadł chętnie, to niestety po chwili go zwymiotował:baffled:

no chyba że to jakiś zbieg okoliczności był, ale byłby to duży zbieg, bo mój synek może w życiu zwymiotował 5 razy w tym 3 razy po jogurcie:confused:

podobno w polsce mowi sie tak zeby firmy produkujace mleka w proszku miały wiekszy zysk:-)

tak mi poradziła HV i tak też zrobie

Kasiula ja tylko napisalam to co slyszalam a Ty zrobisz jak chcesz :-)

a ja mam wewnetrzne obawy przed jajkiem nie wiem skad one sie wziely,nigdy nie dawalam jeszcze Lence jajka wiec sa niuzasadnione a jednak mam opory :zawstydzona/y: :confused: :baffled:

reklama
Ogolnie uwazam, ze to wlasnie Ivka 76 ma racje, i rowniez slusznie sie denerwuje czytajac wypowiedzi niektorych z nas. BO to ze my juz jestesmy przyzwyczajeni do niezdrowego jedzenia (zadne slodycze zdrowe nie sa, oprocz cukru maja jeszcze mase barwnikow, konserwantow, tluszcze utwardzone; rowniez wedliny nie nadaja sie tak naprawde do jedzenia rowniez przez ludzi doroslych), to nie znaczy ze nasze dzieci mamy uczyc jesc te wymysly naszej cywilizacji i je w ten sposob podtruwac.

Do góry