reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

reklama
no własnie Emcia moze przestań na kilka dni podawac twojej niuni wszelkie kaszki i kleiki ....bo z tego co dziewczyny pisaly to one tez moga spowodowac zatwardzenie...........

a moze zadzwon do pediatry malutkiej ....o ile masz talka mozliwosc i on moze ci cos poradzi....ja jak nie jestem czegos pewna to tak robie;-) ....tym bardziej jak byłam tutaj na samym poczatku ..wszystkie produkty inne ..inne marki ..trudno sie połapac :confused: ......

Wlasnie zrobila kupke - miekka! Uffff!!!:-):-):-):-) Chyba to jednak byla marchewka - bo dwa dni nie dostala i prosze!! A wczesniej caly czas dawalam!! Dzieki za porady Tereskaa!!!;-);-);-)

reklama
Od czterech dni babcia gotowała Jaśkowi zupki w domu. Bardzo mu smakują i wcina je chętnie, ale zauważyłam, że od tego czasu robi nawet 5-6 kupek dziennie! Czy to znaczy, że domowe jedzenie mu nie służy?

Do góry