reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

reklama
Dzisiaj, równiutko po skończeniu pół roczku, dałam Muszkowi marcheweczkę. Zajadał aż mu się uszy trzęsły :laugh2: Gdybym dała cały słoiczek to na pewno by zjadł i jeszcze byłoby mu mało :tak:
Pozdrawiam

u nas podobnie jak u Ciebie Asia21. na poczatku Zuzia pieknie jadla zupki a teraz ani zupek ani kaszy... nic. ale to pewnie przez zabki :)

Zuzia a ty podajesz zupki w sloiczku:confused:
Jesli tak to plis napisz jak sie nazywaja bo ja zupek nie moge w sloiczku znalezc tylko papki

Ja podaje juz poraz kolejny Brianowi bobofruta i nie wypije wogole nawet probowlalam lyzeczka to troszke i tyle!

:eek:

Zuzia a ty podajesz zupki w sloiczku:confused:
Jesli tak to plis napisz jak sie nazywaja bo ja zupek nie moge w sloiczku znalezc tylko papki

Ja podaje juz poraz kolejny Brianowi bobofruta i nie wypije wogole nawet probowlalam lyzeczka to troszke i tyle!

:eek:
maggusia daje z HIPPA roznego rodzaju warzywka same i z mieskiem bo z HIPPA sa najlepsze - z siostra testowalysmy na jej maluszku kiedy Zuza byla jeszcze w brzuszku. a co ty rozumiesz przez pojecie " papki"????

maggusia daje z HIPPA roznego rodzaju warzywka same i z mieskiem bo z HIPPA sa najlepsze - z siostra testowalysmy na jej maluszku kiedy Zuza byla jeszcze w brzuszku. a co ty rozumiesz przez pojecie " papki"????

No to widze ze prawie kazdy nazywa to zupki tutaj :-) hehe a ja myslalam ze te zupki to bardziej takie plynne.Jesli chodzi ci co rozumie przez papki to dla mnie papki to wszytsko lecz takie geste o ile dobrze ci wyjasnilam.
No bo w pl zupki wygladaja jak prawdziwe zupki bylam w polskim sklepie i wlasnie sobie ogladalam np pomidorowa jest tam makaron pomidorki i tylko ze od 7miesiaca:tak:

Maggusia ale od 7 miesiąca to od początku 7 miesiąca. JAk dzidziol skończył 6 miesięcyto zaczął 7 miesiąc i wtedy podaje się te zupki

:-):-):-)

Karolo poki co zjada wszystko co mu dam:) (a juz duzo przerobilismy)
ma czasem jakies problemy z tymi dankami od 7 mc bo one maja juz kawaleczki i jeszcze nie bardzo wie co z tym robic:-D

A mam pytanko, co serwujecie na sniadanie waszym maluchom:confused::confused::confused:
moze podsuniecie jakies pomysly:-p

reklama
my na śniadanie przewaznie tylko mleczko tez nie mam za bardzo pomyslu na cos innego bardziej kolo poludnia urozmaicamy obiadkiem i owocem potem kaszka mleko dosc mocno zageszczone podawane lyzeczka i na noc mleczko

Do góry