reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

reklama
Dzisiaj, równiutko po skończeniu pół roczku, dałam Muszkowi marcheweczkę. Zajadał aż mu się uszy trzęsły :laugh2: Gdybym dała cały słoiczek to na pewno by zjadł i jeszcze byłoby mu mało :tak:
Pozdrawiam

u nas podobnie jak u Ciebie Asia21. na poczatku Zuzia pieknie jadla zupki a teraz ani zupek ani kaszy... nic. ale to pewnie przez zabki :)

Zuzia a ty podajesz zupki w sloiczku:confused:
Jesli tak to plis napisz jak sie nazywaja bo ja zupek nie moge w sloiczku znalezc tylko papki

Ja podaje juz poraz kolejny Brianowi bobofruta i nie wypije wogole nawet probowlalam lyzeczka to troszke i tyle!

:eek:

Zuzia a ty podajesz zupki w sloiczku:confused:
Jesli tak to plis napisz jak sie nazywaja bo ja zupek nie moge w sloiczku znalezc tylko papki

Ja podaje juz poraz kolejny Brianowi bobofruta i nie wypije wogole nawet probowlalam lyzeczka to troszke i tyle!

:eek:
maggusia daje z HIPPA roznego rodzaju warzywka same i z mieskiem bo z HIPPA sa najlepsze - z siostra testowalysmy na jej maluszku kiedy Zuza byla jeszcze w brzuszku. a co ty rozumiesz przez pojecie " papki"????

maggusia daje z HIPPA roznego rodzaju warzywka same i z mieskiem bo z HIPPA sa najlepsze - z siostra testowalysmy na jej maluszku kiedy Zuza byla jeszcze w brzuszku. a co ty rozumiesz przez pojecie " papki"????

No to widze ze prawie kazdy nazywa to zupki tutaj :-) hehe a ja myslalam ze te zupki to bardziej takie plynne.Jesli chodzi ci co rozumie przez papki to dla mnie papki to wszytsko lecz takie geste o ile dobrze ci wyjasnilam.
No bo w pl zupki wygladaja jak prawdziwe zupki bylam w polskim sklepie i wlasnie sobie ogladalam np pomidorowa jest tam makaron pomidorki i tylko ze od 7miesiaca:tak:

Maggusia ale od 7 miesiąca to od początku 7 miesiąca. JAk dzidziol skończył 6 miesięcyto zaczął 7 miesiąc i wtedy podaje się te zupki

:-):-):-)

Karolo poki co zjada wszystko co mu dam:) (a juz duzo przerobilismy)
ma czasem jakies problemy z tymi dankami od 7 mc bo one maja juz kawaleczki i jeszcze nie bardzo wie co z tym robic:-D

A mam pytanko, co serwujecie na sniadanie waszym maluchom:confused::confused::confused:
moze podsuniecie jakies pomysly:-p

reklama
my na śniadanie przewaznie tylko mleczko tez nie mam za bardzo pomyslu na cos innego bardziej kolo poludnia urozmaicamy obiadkiem i owocem potem kaszka mleko dosc mocno zageszczone podawane lyzeczka i na noc mleczko

Do góry