tereskaa
Mamusie Marcowe '06
a zaczelam tak robic gdy ...zwykla kaszka byla dla niego muląca...i nie chcial jesc ....kiedys kupilam mu tez bananowa ...sprobowalam i sie wcale nie umywa smakowo do tej wymieszanej z bananem z słoiczka;-) ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja mam problem. Ole nadal je glownie moje mleko, czasami zje troche marchewki z jablkiem Hippa (do pol sloiczka max) albo jablek z jagodami Gerbera (tez do pol sloiczka, jak ma humor) a wszystko inne wywoluje u niej straszliwe ulewanie (po moim mleku juz wcale nie ulewa). No i mimo ponawianych przez mnie prob nie je zadnych zupek jarzynowych, mieska tez nie probowalam, bo najpierw powinna jesc same jarzynowe a ona ich najwyrazniej nie toleruje. Ale przybiera caly czas ladnie.
No wlasnie Osinka, jak ty robisz kasze ze swoim mlekiem? Po prostu dodajesz pare lyzeczek do takiego letniego mleka i jest ok? Bo ja sie wlasnie nad tym zastanawiam czy tak mozna!
...no to fajnie ...a nam pediatra wlasnie banana i jabluszko pozwolil wprowadzic Patrykowi jako pierwsze jedzonko....gdy zaczal czwarty miesiac.......no i tez mu nic nie bylo ......do tej pory wsuwa ja oszalały:-) ;-) ........widac co kraj to obyczaj no i co pediatra to pewnie tez ;-)AniaM moja Ella tez ulewa straszliwie po wszystkim, ale przybiera na wadze i lekarz kazal sie nie martwic! A wez sprobuj dac raz z mieskiem z lyzeczke i zobaczysz! Ja tak ze wszystkim robilam, mowia zeby nie podawac bananow do 10 m-ca a Ella wsuwa ze hej! Takze to wszystko zalezy od dzidzi!:-)