K
kasiula matula
Gość
kurcze zuiza24 ty tez w anglii??
moze sie spotkamy
moze sie spotkamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Milla to tak samo jak u mnie .....maly zadnej butelki nie toleruje...ale ja sie staram go karmic piersia tylko w nocy......chce go stopniowo odstawic od piersi.....a wciagu dnia wcina wszystko z łyżeczki i ci powiem ze mu to nawet odpowiada ....no i staram sie mu podawac w zastepstwie duzo produktow mlecznych tzn kaszki na mieszance, jogurciku troszeczke .......catherinka. Oby tylko chcial z butli pic bo u nas cięzka sprawa. Ja tez niedlugo zaczynam studia i co weekend mnie nie bedzie. Dobrze ze je zupki i deserki ale co z mlekiem??? On tylko cyca toleruje zadnych mieszanek. A postanowilam Karmic do 9 miesiaca. Dalej chyba nie dam rady bo KUba budzi sie nawet z 7 razy w nocy i chce cyca