magdalenaB
marcowa mama 06'
najlepsze jest to jak on patrzy na nas przy obiedzie... jak glodny piesek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skąd ja to znamnajlepsze jest to jak on patrzy na nas przy obiedzie... jak glodny piesek
Tereska ja tez sie zsatanawiam dlaczego w Polsce takie wszytsko drogie
Jak ostatnio bylam to za glowe sie zlapalam ze taka mala paczka pampersow kosztune prawie 60zla ja za taka tutaj w przeliczeniu na polskie daje 20zl (jakos tak)jest tu np taki sklep nazywa sie Boots i sa tam rozne promocje pieluch nawet ten sklep ma swoje firmowe pieluszki i bardzo podobne do pampersow(mi odpowiadaja)i za dwie paczki po 70 sztuk dalam okolo 14f.
Co do sloiczkow to nie widzialam tu zupek dla niemowlattylko papki i jogurty dopiero zupki i inne dania sa od 7miesiaca tutaj no i cena jak na tutejsze zarobki ok:-)
Natomiast w polskim sklepie u nas sa sloiczki tzn zupki ale od 7miesiaca tylko ze kosztuja na polskie prawie 14zl!(gerbera)
Czy w Polsce dziewczyny sa jakies zupki dla niemowlat od 4 miesiaca czy 5
Ja dlatego decyduje sie zeby sama ugotowac bo nie widzialam tu zupek od 4 miesiaca itd. jak juz pisalam wyzej.
kasiula ja tez dawalam skorke z chleba ......moja mama tez mi mowila ze mozna dawac tymbardziej jak naszym dzieciaczkom zeby ida i caly czas pragna cos gryzca emi chcleb probowala no moze nie kromke z szynka ale skorke jej dawalam a onja ja miętoliła moze nie jadla ale zawsze to cos
kasiula....mojemu same dziasla wystarczaja .......;-) ..jak mi ostatnio kilka razy cyca przycisnal to tak krzyknelam ze moj maz sie przestraszyl ........a nawet nie masz pojecia jak sie zniechecilam do karmienia przez to jego przygryzanie........i pomyslec ze taki maly .....a tyle sily ma ..no i zebow mu nie potrzebajasne teresko tylko najpierw trzeba mieć czym grysc
Maggusia u nas sa zupki np. Heinza od 4-6- tego miesiaca, bardzo duzy wybor i Hippa i Cow&Gate! To i w Anglii powinny byc! Bo jak bywamy z mezem czasem to mniej wiecej to samo w sklepach co tu!