reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

reklama
no powiem ci ze calkiem to smaczne tylko za male proporcje jak dla mnie i emi ;-)
a wy macie dziewczyny ta kasizke kucharską od skowronka???
jak chcecie to moge wam przeslac jesli ktos nie ma

U nas Oskarek cyckał już bułeczkę i wafelka. Nie da się przy nim nic zjeść - on też musi. Ostatnio mieliśmy na obiad frytki a ten płacz. No to wzięłam jedną i wydłubałam mu troszkę ze środka - bo w sumie to sam ziemniak. Takei nic a taka radocha :-)

Emi tez jak widzi ze ktos sie zajada czyms to od razu chce moze nie placzek ale otwiera dzioba i macha raczkami i robi wielkie oczy cwaniarka mała:-)
magda jeszcze nie dostałam

Jak jem kanapkę to Muszek patrzy jakby nigdy jedzenia nie dostawał :tak: Jeśli jest to z dżemem jabłkowym własnej roboty to troszkę mu daję, znaczy ten dżemik :happy: A dziś na przykład jakdłam rogala zwykłego i Muszek zaczął płakać bo tak bardzo do niego łapki wyciągał. Dawałam mu troszkę lizać i był spokój a ile miał radochy przy tym :laugh2:
Pozdrawiam

reklama
ale odważne jesteście z tym podawaniem nowości (frytki, dadnony itp. :szok:) - moja Agata zna smak jabłka, suszonych śliwek, gruszek, wczoraj dostała 2 łyżeczki dyni z indykiem... ja mam zawsze cykora przed podaniem czegos nowego:eek:

Do góry