reklama
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
co do Nan w biedronce. bylam dzis i nie bylo. pytam sie baby kiedy ono bedzie a ona ze nigdy nie bylo dziwne przeciez jak robilam zakupy w biedronce i moja mama to czesniej bylo. nie wiem, moze wycofali, albo w jednych sa a w innych nie, ale to niemozliwe.
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Z tego co pamietam to tez kiedys kupilam w biedronce... W kazdym razie rozsadne cenowo sa w leclercu i realu, i co dziwne w rossmannie!co do Nan w biedronce. bylam dzis i nie bylo. pytam sie baby kiedy ono bedzie a ona ze nigdy nie bylo dziwne przeciez jak robilam zakupy w biedronce i moja mama to czesniej bylo. nie wiem, moze wycofali, albo w jednych sa a w innych nie, ale to niemozliwe.
My już od dawna żarcie dla małej kupujemy w rossmanie, nie tylko mleko, ale i deserki, obiadki są tańsze. Biorąc po uwagę fakt, że w pampersy i chusteczki też zaopatrujemy się w rossmanie , to ja właściwie innego sklepu nie potrzebuję;-)....... i co dziwne w rossmannie!
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
u nas rosol bez lubczyka, to rosol na straconej pozycji;-):-) a dzis mala miala kapusciany debiut. zajadala sie kapusniaczkiem
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Hmm, mam pytanko do mam karmiacych NANem od jakiegos czasu. Zauwazylam jak kupilam teraz NAN3, ze miarka w tym mleku jest wieksza niz w NANie2 i 2R, a tymczasem miarka w NAN3R jest dokladnie taka sama jak w NANie2 i 2R, tez tak macie?? Bo w NAN 2 byly granatowe, w NAN 2R pomaranczowe, a ta w NAN3 jest zielona, ale w NAN 3R jest tez pomaranczowa, no i zglupialam, bo jesli daje sie tyle samo dwojek, niezaleznie czy sa z kleikiem czy bez, a w trojkach jest roznica - bo z kleikiem po staremu, a bez kleiku wiecej to ja nie rozumiem... Wytlumaczcie mi, prosze...
dzustta
Mama sierpniowa'06
Karoo przykro mi ale ja ci nie pomogę w tym temacie
My mamy teraz problem z mała bo od tygodnia juz nie chce pic w ogóle mleka a powinna bo w Bebilonie ma te wszystkie składniki ktore powinna ma dostarczane bo w zwykłym jedzonku jakie je ich nie ma. A je tylko chlebek i ziemniaczki z dodatkami. I nic wiecej nie chce Musze jak najszybciej jechac do pediatry. A moze wy tez tak macie, cholera nie wiem co jej odbiło
My mamy teraz problem z mała bo od tygodnia juz nie chce pic w ogóle mleka a powinna bo w Bebilonie ma te wszystkie składniki ktore powinna ma dostarczane bo w zwykłym jedzonku jakie je ich nie ma. A je tylko chlebek i ziemniaczki z dodatkami. I nic wiecej nie chce Musze jak najszybciej jechac do pediatry. A moze wy tez tak macie, cholera nie wiem co jej odbiło
ollesia
mama Krecików
Piotrus ma strajki jedno-, dwudniowe. Ale najczesciej nie ma z nim problemu, jezeli chodzi o jedzenie. A na mleko jeszzce nigdy sie nie wypial.
Karoo, nie wiem dokladnie o co chodzi z tymi miarkami, ale czytalam kiedys na stornie Nestle, ze w opakowaniach mleka beda nowe miarki i oni prosza uzywac miarek dolaczonych do konkretengo opakowania.
Karoo, nie wiem dokladnie o co chodzi z tymi miarkami, ale czytalam kiedys na stornie Nestle, ze w opakowaniach mleka beda nowe miarki i oni prosza uzywac miarek dolaczonych do konkretengo opakowania.
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Karoo, ja Ci niesttey tez nie pomoge, bo my lecimy na Bebilonie2.
Dzustta, Sara tez miala kryzys, tyle, ze ona w ogole nic nie chciala jesc i nic pic! Troche podpijala mleka, ale w sumie barfdzo marnie, a 3 lyzki zupki graniczyly z cudem, zeby jej je wepchnac.
Teraz jest juz ciut lepiej. Soczki daje jej lyzeczka (masakra!), wode min. pije prosto z butelki, no i dalej nie bardzo chce jesc obiadki. Za to mleko zaczela pochlaniac w takich ilosciach jak kilka miesiecy temu! Przedwczoraj wieczorem wypila 310 ml! (musialam jej dorabiac, bo prosila o wiecej).
No i uwielbia nasze zarelko. Wczoraj bylismy w knajpie na urodzinach mojej babci i jadla ze mna warzywka gotowane na parze (w tym szparagi i ziemniaczki pogniecione z brokulami) i do tego poledwiczki :-) Az sie jej uszy trzesly! :-)
A ostatnio jak jadla parowke to dalam jej skosztowac i skonczylo sie na tym, ze zjadla ponad polowe! :-) Wiem, ze parowki sa niezdrowe, ale nie moglam jej odwmoic, bo by sie zaplakala i zaslinila ;-) No i bardzo jej smakuje zolty ser - zawsze jak jem to daje jej troszke i wcina, ze ho ho.
A powiedzcie mi, jak robicie dla maluszkow twarozek? Jaki najlepiej podac? I z jakimi dodatkami?
Dzustta, Sara tez miala kryzys, tyle, ze ona w ogole nic nie chciala jesc i nic pic! Troche podpijala mleka, ale w sumie barfdzo marnie, a 3 lyzki zupki graniczyly z cudem, zeby jej je wepchnac.
Teraz jest juz ciut lepiej. Soczki daje jej lyzeczka (masakra!), wode min. pije prosto z butelki, no i dalej nie bardzo chce jesc obiadki. Za to mleko zaczela pochlaniac w takich ilosciach jak kilka miesiecy temu! Przedwczoraj wieczorem wypila 310 ml! (musialam jej dorabiac, bo prosila o wiecej).
No i uwielbia nasze zarelko. Wczoraj bylismy w knajpie na urodzinach mojej babci i jadla ze mna warzywka gotowane na parze (w tym szparagi i ziemniaczki pogniecione z brokulami) i do tego poledwiczki :-) Az sie jej uszy trzesly! :-)
A ostatnio jak jadla parowke to dalam jej skosztowac i skonczylo sie na tym, ze zjadla ponad polowe! :-) Wiem, ze parowki sa niezdrowe, ale nie moglam jej odwmoic, bo by sie zaplakala i zaslinila ;-) No i bardzo jej smakuje zolty ser - zawsze jak jem to daje jej troszke i wcina, ze ho ho.
A powiedzcie mi, jak robicie dla maluszkow twarozek? Jaki najlepiej podac? I z jakimi dodatkami?
reklama
ollesia
mama Krecików
Sandra, ja kupilam taki puszysty twarozek bez zadnych dodatkow. Utarlam z zoltkiem i zmieszalam z kaszka (taki "danonek" wyszedl). Piotrus spojrzal na mnie z takim wyrzutem, jak mu dalam sprobowac, ze wiecej juz mu nie dawalam...