reklama
dominique.p
Fanka BB :)
a myślicie, że te puszki dla dorosłych można by dać? mówię o takich z górnej półki... moja Alka to chyba niczego nie odmówi
Mysle, ze by mozna bez problemu Ja pszczole daje od czasu do czasu tunczyka z puszki Abba i wlasnego wykonania paste rybna ze szprotek puszkowych np. (a tak btw - to osobiscie uwielbiam watrobki rybne z puszki jadlyscie? pycha)
Ech, z tym jedzeniem to różnie... Natek generalnie świetnie toleruje wszystko co my jemy, nawet jak podjada nam ze stołu niezdrowe rzeczy (frytki, czy chipsy, jak się dorwie na imprezie) to nigdy nic mu od nich nie było. A kilka dni temu zjadł trochę ryżu z sosem knorra ze słoiczka (bez konserwantów, ja jadłam, a on prosił, by go poczęstować) i skończyło się to wymiotami i od 3 dni robi brzydkie kupy... Jestem zdziwiona taką reakcją organizmu...
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dominique, ja uwielbiam te watrobki :-) Pyszne sa, szczegolnie lekko skropione cytrynka
Domiska
Sierpniowa Mama'06
a myślicie, że te puszki dla dorosłych można by dać? mówię o takich z górnej półki... moja Alka to chyba niczego nie odmówi
my juz nie jemy jedzonka dla dzieci mala wcina wszytsko co dorosli wiec ; PEWNIE ZE MOZNABY nasze dzieciaczki to juz nie niemowlaczki
mniam truskaweczki owocki mniam : az samej mi sie zachcialo
u nas Szantuska chyba uzalezniona od truskawek moze to przez to ze ja cala ciaze wcinalam tuskawy?
u nas apetyt dobry, puszkowe jedzenie tez :-) mala wcina tunczyka z puszki, kukurydza z puszki to obowiazkowa przedkolacja dwa razy na tydzien :-) szparagi z puszki na przekaske i na chlebek pasztecik drobiowy:-) nic jej nigdy po tym puszkowym zarciu nie bylo
truskawki tez lubi , ale teraz hitem jest arbuz, platki na mleku wchodza non stop.....no niemoge nazekac na apetyt cory mojej :-)
niezdrowo tez niestety jada, ostatnio tata zabiera ja popludniami na gofry z bita smietana i polewa czekoladowa....nie moge im odmowic bo to takie ich wspolne wyjscie:-)
truskawki tez lubi , ale teraz hitem jest arbuz, platki na mleku wchodza non stop.....no niemoge nazekac na apetyt cory mojej :-)
niezdrowo tez niestety jada, ostatnio tata zabiera ja popludniami na gofry z bita smietana i polewa czekoladowa....nie moge im odmowic bo to takie ich wspolne wyjscie:-)
reklama
oj kukurydza z puszki to i u nas jest hitem
ryby z puszki julka nie tknie.... obiady- u nas codziennie dwa dania:-) zupka (gotuje cały gar i mrożę kilka porcji) a na drugie dostaje dostaje dokładnie to co my jemy
sos knorra z ryżem jadła- ale na szczęcie nic jej po nim nie było
co do niezdrowych rzeczy- frytki , chipsy, batoniki, krem nutella ale wierzę, że jedzone raz na jakiś czas julci nie zaszkodzi...
ryby z puszki julka nie tknie.... obiady- u nas codziennie dwa dania:-) zupka (gotuje cały gar i mrożę kilka porcji) a na drugie dostaje dostaje dokładnie to co my jemy
sos knorra z ryżem jadła- ale na szczęcie nic jej po nim nie było
co do niezdrowych rzeczy- frytki , chipsy, batoniki, krem nutella ale wierzę, że jedzone raz na jakiś czas julci nie zaszkodzi...