no proszę nawet Sarka przeciery pożegnała:-)U nas apetyt nadal duzy (odpukac ;-))! Wcina wszystko i nawet zaczela normalnie jesc zupy z kawalkami jarzyn, ryzem czy makaronem :-)
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Mam nadzieje, ze na zawsze, a nie na chwileno proszę nawet Sarka przeciery pożegnała:-)
Jak czesto dziecko moze jesc ryby? Bo Sara najchetniej codziennie zjadalaby puszke rybki w pomidorach I to samej, bez chlebka.
Wczoraj na kolacje wciela cala w przeciagu 10 minut, a rano znowu sie domagala, ale jej nie dalam.
dominique.p
Fanka BB :)
Sandra - nawet i 5 razy w tygodniu moze jesc, jesli nie uczula A powiedz Kochana, jakiej to fimy te rybki (wiem, ze z zagranicy sprowadzasz, ale moze u nas w delikatesach bomi sa takie)? Pszczola tez rybki uwielbia, pod kazda postacia
sandra1982
Dominique, my mamy 2 rodzaje rybek dzieciecyh - jedne z firmy Appel mini czy jakos tak (pyszne sa, smakuja jak normalnie dla doroslych, tylko delikatne w smaku i zero twardych osci, skor itd.), a drugie Kinder Teller z jakiejs innej firmy (sprawdze w domu), te sa z warzywami i Sara za nimi nie przepada, ale za te z Appel dalaby sie pokroic ;-)
U nas w niektorych marketach widziala puszki z Appel, ale w duzych puszkach - musze sprawdzic czy smakuja identycznie.
Uczulenia Sara nie ma na ryby, wiec nie bede jej zalowac ;-):-)
U nas w niektorych marketach widziala puszki z Appel, ale w duzych puszkach - musze sprawdzic czy smakuja identycznie.
Uczulenia Sara nie ma na ryby, wiec nie bede jej zalowac ;-):-)
wyobrazcie sobie ze tutaj wogole nie ma czegos takiego jak ryby w puszcze dla dzieci, w sloiczkach dan rybnych tez nie maja, gerber to swoje chyba tylko na Europe rozporwadza. Sandra mozesz mi jakas strone internetowa z tymi puszkami podac, moze jak ktoz bedzie z PL lecial to poprosze zeby pzywiozl.
Domiska
Sierpniowa Mama'06
Wama moze normalne rybki po prostu spribujcie???? nasze dzieci juz ie zupelnie takie malutkie wiec nie trzeba szukac jedzenia dla malusiow
u nas juz dawno nie jedlismy a raczej Szantusia nie jadla jedzonka dla dzieciaczkow zajada same dorosle jedzenie, lacznie wlasnie z rybami pod wszelka postacia i owocami morza ktore uwielbiaaa
odpukac chyba juz wszystko jadla i na szczescie nie pojawilo sie zadne uczulenie
u nas juz dawno nie jedlismy a raczej Szantusia nie jadla jedzonka dla dzieciaczkow zajada same dorosle jedzenie, lacznie wlasnie z rybami pod wszelka postacia i owocami morza ktore uwielbiaaa
odpukac chyba juz wszystko jadla i na szczescie nie pojawilo sie zadne uczulenie
sandra1982
Wama, to link do strony gdzie sa te rybki Fisch Minis, ktore Sara uwielbia.
Ja ich w naszych polskich sklepach nie widzialam, znajomi mi je z Niemiec przywoza.
conSup Polska - Saturn Amigo Appel Balcerzak
Ja ich w naszych polskich sklepach nie widzialam, znajomi mi je z Niemiec przywoza.
conSup Polska - Saturn Amigo Appel Balcerzak
reklama
sandra1982
Bedytko, moglas widziec, bo w hiperkarketach maja czasami puszki dla doroslych z tej firmy :-) ale dzieciecych niestety braksandra mam wrażenie, że tę firmę gdzieś widziałam.... tylko gdzie.... ale na pewno nie widziałam rybek dla dzieci;-)