reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

reklama
no proszę nawet Sarka przeciery pożegnała:-)
Mam nadzieje, ze na zawsze, a nie na chwile :-p

Jak czesto dziecko moze jesc ryby? Bo Sara najchetniej codziennie zjadalaby puszke rybki w pomidorach :-p I to samej, bez chlebka.
Wczoraj na kolacje wciela cala w przeciagu 10 minut, a rano znowu sie domagala, ale jej nie dalam.

Sandra - nawet i 5 razy w tygodniu moze jesc, jesli nie uczula:tak: A powiedz Kochana, jakiej to fimy te rybki (wiem, ze z zagranicy sprowadzasz, ale moze u nas w delikatesach bomi sa takie)? Pszczola tez rybki uwielbia, pod kazda postacia:tak:

Dominique, my mamy 2 rodzaje rybek dzieciecyh - jedne z firmy Appel mini czy jakos tak (pyszne sa, smakuja jak normalnie dla doroslych, tylko delikatne w smaku i zero twardych osci, skor itd.), a drugie Kinder Teller z jakiejs innej firmy (sprawdze w domu), te sa z warzywami i Sara za nimi nie przepada, ale za te z Appel dalaby sie pokroic :-p;-)

U nas w niektorych marketach widziala puszki z Appel, ale w duzych puszkach - musze sprawdzic czy smakuja identycznie.

Uczulenia Sara nie ma na ryby, wiec nie bede jej zalowac ;-):-)

wyobrazcie sobie ze tutaj wogole nie ma czegos takiego jak ryby w puszcze dla dzieci, w sloiczkach dan rybnych tez nie maja, gerber to swoje chyba tylko na Europe rozporwadza. Sandra mozesz mi jakas strone internetowa z tymi puszkami podac, moze jak ktoz bedzie z PL lecial to poprosze zeby pzywiozl.

Wama moze normalne rybki po prostu spribujcie???? nasze dzieci juz ie zupelnie takie malutkie wiec nie trzeba szukac jedzenia dla malusiow :D

u nas juz dawno nie jedlismy a raczej Szantusia nie jadla jedzonka dla dzieciaczkow :D zajada same dorosle jedzenie, lacznie wlasnie z rybami pod wszelka postacia i owocami morza ktore uwielbiaaa :D:D:D

odpukac chyba juz wszystko jadla i na szczescie nie pojawilo sie zadne uczulenie

sandra mam wrażenie, że tę firmę gdzieś widziałam.... tylko gdzie.... ale na pewno nie widziałam rybek dla dzieci;-)

reklama
Do góry