reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

to chyba racja,że kto szuka ten znajdzie...bo my pangę jadamy dość często jeszcze ości nie zdarzyło nam się znaleźć....

reklama
Karoo, Ty to takie menu serwujesz Jagodziance, ze samej mi slinka leci jak to czytam :-D
I fajnie piszesz "jagody" - z duzej litery, czyzby przyzwyczajenie? ;-) :-D

No wlasnie az sie zdziwilam jak mi napisalas i musialam sie cofnac, faktycznie, pisze jagody z duzej :-D nie wiem czemu ;-) :-D A co do menu to bardzo czesto jak malej cos gotuje to gotuje wiecej i sama z nia jem ten obiadek i wcale mi nie przeszkadza, ze jem zupki bez mieska.

karoo- u mnie identycznie... bez odrobiny soli mała nie tknie nic co jej ugotuje... swoją droga to dziwne, bo w słoiczkowych daniac nie ma soli(bynajmniej tak wynka z etykiety) a mała wcina bez problemu...
karoo- i się chyba z tym obiadkiem zmówiłyśmy, bo u nas dziś tez była panga (z patelni) z kus kusem i pomidorem... tylko bez sosu koperkowego

co do jagód jeszcze jula nie próbowała- u nas z owoców mała dostaje- jabłka, banany, morele, naktarynki, brzoskwinie, truskawki... a ostatnio było tez mango.... ze słoiczkowych deserków zrezygnowaliśmy juz jakis czas temu
Jagodzie sloiczkowe dania tez musze dosalac bo inaczej nie tknie :-D a z obiadkiem to faktycznie, fajnie wyszlo :-D No dobra, przyznajmy sie ;-) robilysmy razem ;-)
Sloiczkowych owockow moja tez nie je, chyba ze kupie jej gdzies na wyjezdzie jak nie mam i nie moge przygotowac do zjedzenia :-)

No i mi w pandze tez sie nie zdarzalo znalezc osci :-) a Jagoda szama az uszy sie trzesa :-D

a u nas dzisiaj debiut jajecznicowy, zjadła połowę zrobionej na parze a do tego kromka chleba z masłem, coś się moja biedronka na butelki obraziła:tak:

mada na maśle robiłam tylko, że na parze:-) takie maluchy nie powinny jeszcze jeść smażonego, przynajmniej ja tak myślę:-)

To chyba sprobuje kupic pange i podac malej :-D skoro tak zachwalacie ;-) :-)

Jezeli chodzi o jajecznice to narazie nie daje Sarce jajek po zadna postacia, bo odkad odstawilam je nie ma zadnych objawow alergii, a mleko i maslo wcina, wiec na to uczulenia na pewno nie ma.
No i wydaje mi sie, ze jak robi sie jajecznice nie na parze tylko bezposrednio na piecu, ale na bardzo malym ogniu to wyjdzie praktycznie na to samo :-)

dziewczyny, a wy nie boicie sie dawac pangi? wiecie co to za ryba i jak i gdzie zyje? ta tyba zeruje przy rurach ze sciekami w duzych miastach w azji...no nie wiem ja tam tej ryby nie bede podawac...moze i one sa jakos badane ale ja wole dawac cos innego

Asmodis, a jakie ryby mozna podawac? Bo ja jestem zielona w tym temacie, bo sama oprocz wigilijnego karpia, pstraga i lososia nie jem zadnych innych ryb :-)

reklama
Do góry