reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Karoo, Ty to takie menu serwujesz Jagodziance, ze samej mi slinka leci jak to czytam
I fajnie piszesz "jagody" - z duzej litery, czyzby przyzwyczajenie? ;-)
No wlasnie az sie zdziwilam jak mi napisalas i musialam sie cofnac, faktycznie, pisze jagody z duzej nie wiem czemu ;-) A co do menu to bardzo czesto jak malej cos gotuje to gotuje wiecej i sama z nia jem ten obiadek i wcale mi nie przeszkadza, ze jem zupki bez mieska.
Jagodzie sloiczkowe dania tez musze dosalac bo inaczej nie tknie a z obiadkiem to faktycznie, fajnie wyszlo No dobra, przyznajmy sie ;-) robilysmy razem ;-)karoo- u mnie identycznie... bez odrobiny soli mała nie tknie nic co jej ugotuje... swoją droga to dziwne, bo w słoiczkowych daniac nie ma soli(bynajmniej tak wynka z etykiety) a mała wcina bez problemu...
karoo- i się chyba z tym obiadkiem zmówiłyśmy, bo u nas dziś tez była panga (z patelni) z kus kusem i pomidorem... tylko bez sosu koperkowego
co do jagód jeszcze jula nie próbowała- u nas z owoców mała dostaje- jabłka, banany, morele, naktarynki, brzoskwinie, truskawki... a ostatnio było tez mango.... ze słoiczkowych deserków zrezygnowaliśmy juz jakis czas temu
Sloiczkowych owockow moja tez nie je, chyba ze kupie jej gdzies na wyjezdzie jak nie mam i nie moge przygotowac do zjedzenia :-)
No i mi w pandze tez sie nie zdarzalo znalezc osci :-) a Jagoda szama az uszy sie trzesa
ale jak to robiłas??, bo tez bym chciałą spróbowacmada na maśle robiłam tylko, że na parze:-) takie maluchy nie powinny jeszcze jeść smażonego, przynajmniej ja tak myślę:-)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
To chyba sprobuje kupic pange i podac malej skoro tak zachwalacie ;-) :-)
Jezeli chodzi o jajecznice to narazie nie daje Sarce jajek po zadna postacia, bo odkad odstawilam je nie ma zadnych objawow alergii, a mleko i maslo wcina, wiec na to uczulenia na pewno nie ma.
No i wydaje mi sie, ze jak robi sie jajecznice nie na parze tylko bezposrednio na piecu, ale na bardzo malym ogniu to wyjdzie praktycznie na to samo :-)
Jezeli chodzi o jajecznice to narazie nie daje Sarce jajek po zadna postacia, bo odkad odstawilam je nie ma zadnych objawow alergii, a mleko i maslo wcina, wiec na to uczulenia na pewno nie ma.
No i wydaje mi sie, ze jak robi sie jajecznice nie na parze tylko bezposrednio na piecu, ale na bardzo malym ogniu to wyjdzie praktycznie na to samo :-)
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
dziewczyny, a wy nie boicie sie dawac pangi? wiecie co to za ryba i jak i gdzie zyje? ta tyba zeruje przy rurach ze sciekami w duzych miastach w azji...no nie wiem ja tam tej ryby nie bede podawac...moze i one sa jakos badane ale ja wole dawac cos innego
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Asmodis, a jakie ryby mozna podawac? Bo ja jestem zielona w tym temacie, bo sama oprocz wigilijnego karpia, pstraga i lososia nie jem zadnych innych ryb :-)
reklama
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
nie wiem jakie ale na pewno pangi nie bede dawac...ja jem takie ryby jak ty