reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wprowadzamy nowe pokarmy

polecam - ja się nażarłam jak dzika świna - albo baran :)

Jeszcze ze szpinakiem lubię. Oczywiście też z czosnkiem :)

Jak Jagoda juz będzie piła normalne mleko, to tez dostanie. Naleśniki i tak bez tłuszczu robimy :)

reklama
Joaska Niestety ten artykul to cala prawda o tym jak sie uzyskuje pozytywna opinnie danej instyyucji ktora ma spowodowac wzrost sprzedazy i poczucie tego ze zyjemy/jemy zdrowo a to wszystko sciema :wściekła/y:
Nie trzeba byc naukowcem zeby wiedziec ze parowki powstajace ze skor,uszu niskogatunkowego miesa nie sa nla dzieci zdrowe tak samo jak danonki nafaszerowane cukrem,chemia i syntetycnie witaminizowane.Ja nawet jak Frank bedzie mial 3 latka czyli wiek od ktorego sam producent zaleca podawanie danonkow nie bede mu ich serwowala.Daje mu jaogurt
z owocami i wcina jak szalony.Tak samo jak nie dostaje biszkoptow tylko wafle ryzowe i kukurydziane.Chrupaczki dostaje bardzo rzadko.I bardzo chetnie pije wode minerala i kompot zamiast slodkich sokow.Wiem ze decydujac teraz rozsadnie o menue mojego dziecka daje mu szanse na zdrowe dziecinstwo i uksztaltowanie dobrych nawykow zywieniowych.

Zgadza się.
Jednak info o wodzie Żywiec mnie trochę dobiła. Miałam nadzieję, że jednak jest dobra, a tu dupa zbita!!!

Że ściemniają to wiedziałam, tyle, że miałam nadzieję, że te znane wody są dobre.

A z kranu mam taką, że po jednym zagotowaniu w czajniku elektrycznym, czajnik musiałam odkamieniać. Za twarda dla dziecka i tyle. W wodzie u rodziców cos Jagodzie nie pasuje, bo dostaje wysypki na twarzy (po kąpieli).
Za to woda ze źródełka, gdzie tata specjalnie po nią jeździ jest ok. Wyniki badań też ma dobre. Mój wujek tylko tej ze źródełka używa. Gdzieś sprawdzał jej skład i wyszły dobre wyniki.

reklama
No właśnie my też na Żywcu jedziemy :(
Albo na primaverze. Ciekawe tylko, na jaką wodę się teraz zdecydować, skoro wszystkie opinie są do d...
Ech, gdyby nie to, że ta kranówa taka twarda, to pewnie Jagoda już by ja piła.

A z nowości. Joagoda wczoraj dostała jogurt naturalny z sokiem jagodowym zrobionym przez teścia. Kurczę - pycha to było. Sama bym jej prawie wszystko wyjadłą :)

Do góry