reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Moja Dominika też już długo je jogurty serki i twarożki.
Naleśniki lubi bardzo z twarogiem i dżemem
Naleśniki lubi bardzo z twarogiem i dżemem
jak fajnie ze Wasze dzieciaczki juz tyle jedza, u nas narazie wstrzymanie z nabialem bo Antos miał skazę, teraz pójdziemy za tydz na kontroke i szczepienie i zobaczymy co powie doktorka:-) Był tez wczesniej uczulony na gluten ale mu przeszło wiec z nabiałem moze tez tak bedzie
Dobrze, że z glutenem juz ok. Dużo łatwiej wtedy.
Trzymam kciuki, żeby skaza też przeszła.
A u nas nie wiem co. Raz po jogurcie są jakieś plamki na szyi, raz nie. Jogurt naturalny. Czasami ma coś po jajku całym, czasami nie.
A najgorsze jest to, że zaczynam podejrzewać, że to nie nabiał.
I zaczynam się bać, że to ostre słońce
Mąż w jakimś stopniu ma alergie na promieniowanie słoneczne.
Najwyraźniej to widać, jak wychodzi z cienia na słońce - od razu kicha. Tyle, że poza tym nic.
W poprzednie wakacje Jagoda miała całą buzię obsypaną. I podobno były to potówki, teraz juz nie jestem tego taka pewna.
No ale miało byc o jedzeniu.
Tak więc jutro znowu będziemy testowac jogurt
Trzymam kciuki, żeby skaza też przeszła.
A u nas nie wiem co. Raz po jogurcie są jakieś plamki na szyi, raz nie. Jogurt naturalny. Czasami ma coś po jajku całym, czasami nie.
A najgorsze jest to, że zaczynam podejrzewać, że to nie nabiał.
I zaczynam się bać, że to ostre słońce
Mąż w jakimś stopniu ma alergie na promieniowanie słoneczne.
Najwyraźniej to widać, jak wychodzi z cienia na słońce - od razu kicha. Tyle, że poza tym nic.
W poprzednie wakacje Jagoda miała całą buzię obsypaną. I podobno były to potówki, teraz juz nie jestem tego taka pewna.
No ale miało byc o jedzeniu.
Tak więc jutro znowu będziemy testowac jogurt
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Joaśka ja też mam tak jak wyjde z zaciemnionego pomieszczenia na słońce to od razu kicham.Niunia też tak ma jak jesteśmy w cieniu i wyjdziemy na słońce to kicha.
A żeby nie odbiegać od tematu jedzonka dziś niuni zaserwuje na obiadek ziemniaczki z serkiem naturalnym i jajeczkiem.
A żeby nie odbiegać od tematu jedzonka dziś niuni zaserwuje na obiadek ziemniaczki z serkiem naturalnym i jajeczkiem.
Podziel się: