reklama
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
My zaczynaliśmy od skórki z chleba, którą Kuba uwielbia. Kaszkę mannę też już dawaliśmy i na wodzie i na mleku modyf. (pyszna jest z tartym jabłkiem). Biszkopty u nas na razie odpadają ze względu na jajka (których Kuba jeszcze nie dostaje).
Patrz - kompletnie nie pomyślałam o tych białkach.
Na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć tylko to, że to było zalecenie lekarki.
Maarta - wobec tego u Antosia chyba powinnaś zrezygnować na razie z biszkoptów.
Na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć tylko to, że to było zalecenie lekarki.
Maarta - wobec tego u Antosia chyba powinnaś zrezygnować na razie z biszkoptów.
maarta na poczatek mozesz podac kaszke mleczna albo bezmleczna przenno-ryzowa tam sa niewielkie ilosci glutenu a nie ma spulchniaczy i te pe przynajmniej bedziesz wiedziala ze jak cos nie tak to ewentualnie gluten a nie inn szit ;-)
A na noc to manna troche ciezka moim zdaniem.Mysle ze wlasnie takowa przenno ryzowa nie obciazy tak potrzebujacego odpoczynku brzuszka.
My kwietnowki to tak ostroznie z tym jedzonkiem,ostroznie a niektore mamay z BB to niespelna dwumiesieczniakom cyckowym szkrabom bananki i jablka serwuja(nie soczkowe takowe uskrobane) mowiac ze dzieci zachwycone i nic im nie jest.No i sie licytuja,moj to ,moja to....No ladnie co kraj to obyczaj ;-)
A na noc to manna troche ciezka moim zdaniem.Mysle ze wlasnie takowa przenno ryzowa nie obciazy tak potrzebujacego odpoczynku brzuszka.
My kwietnowki to tak ostroznie z tym jedzonkiem,ostroznie a niektore mamay z BB to niespelna dwumiesieczniakom cyckowym szkrabom bananki i jablka serwuja(nie soczkowe takowe uskrobane) mowiac ze dzieci zachwycone i nic im nie jest.No i sie licytuja,moj to ,moja to....No ladnie co kraj to obyczaj ;-)
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Buba no to niezłe te mamusie.
Victorek zajadał się u cioci bułeczkami drożdżowymi foto wrzucę później w galerii.Chlebek już dostawał i było ok,mamme też jadł w zupce.
Victorek zajadał się u cioci bułeczkami drożdżowymi foto wrzucę później w galerii.Chlebek już dostawał i było ok,mamme też jadł w zupce.
Podziel się: