reklama
ooo Łukasz tez nie przepada za sokami. wypije i owszem ale bez specjalnego entuzjazmu. Za to herbatki całymi butlami wypija.tunia pisze:panna R. nie lubi soków.
wypróbowałam, różne smaki, różnych firm ale soki są be i koniec.
lubi herbatki, najbardziej rumiankową hipp i oczywiście wodę.
Dzisiaj testowalismy risotto z marchewka i indykiem hippa od 7 miesiąca. Łukasz świetnie poradził sobie z kawałkami ryzu i marchewki i wcinał az się uszt trzęsły. Zjadł 3/4 dużego! słoiczka
anineczka
królowa mrówek :P
WoW Aniulka, ale masz fajnego glodomorka.
Nieukrywam, ze zazdroszcze!!
Antek to by tylko mleko pil.
A soczkow tez nie pija z entuzjazmem. :
Niech zyja herbatki ;D
Niech zyja herbatki ;D
;D ;D ;D ;Danineczka pisze:WoW Aniulka, ale masz fajnego glodomorka.
Niech zyja herbatki ;D
a Łukasz za mlekiem znowu nie za bardzo.... Teraz juz trochę lepiej i te 180 wypija ale przez pewien czas to wcale nie chciał i juz byłam skłonna zmienić na inne.
anineczka
królowa mrówek :P
Hehe bo jak na prawdziwego faceta przystalo woli konkretniejsze dania, a nie jakies lurki z mleka ;D ;D ;D
Hmmm moj tez prawdziwy facet..ale woli lurki
;D ;D ;D ;D ;D no z tymi prawdziwymi facetami to różnie bywa... i z małymi i z duzymi : : : ;Danineczka pisze:Hehe bo jak na prawdziwego faceta przystalo woli konkretniejsze dania, a nie jakies lurki z mleka ;D ;D ;D
M
Melanie
Gość
kinek pisze:Martusia, spróbuj jabłuszko z hippa-jest słodziutkie.Ja Hani kaszkę z moim mleczkiem podawałam butelką; na 150 ml na początek czubata łyżeczka
ja podobnie
ale nie z moim mlekiem, tylko z Nutramigenem,
bo ja 1 raz dziennie dawałam Nutramigen
reklama
U nas dzisiaj jako główne danie była zupka jarzynowa.Przed mleczkiem tylko kilka łyżeczek, ale po butli miseczka wyskrobana do czysta-tzn.pół słoiczka zjadła.Aniulka tak zachwalałas bebilon, że się skusiłam i kupiłam dwójkę, bo Enfamil już się Hanuli znudził a Nan jakiś taki gorzkawy.Próbowałam Nan HA, może zwykły jest inny.Jakie mleczka dajecie swoim głodomorom?
Podziel się: